Közeledünk a 2000. lájkhoz!

Köszönjük!

Legutóbb az elmúlt év decemberében arról számoltunk be, hogy már több mint 1400 ember látogatja rendszeresen a Facebook oldalunkat, most pedig már arról számolthatunk be, hogy közeledünk a 2000-hez. A legfontosabb és leglátogatottabb platformunk egyértelműen a Facebook profilunk lett. A facebook.com/hkszse oldalunk két év alatt (2016-2018.) háromszorosára növekedett a lájkolók száma. A cikkeink, fényképeink, eseményeink, pedig napról-napra egyre több emberhez jutnak el. Bizonyíték erre, hogy az elmúlt évben a legutóbbi TOP5-ös listánk első helyezettjei, az OKTAT60 Kézilabda Kupa eseményei, amelyek közel 12.000 emberhez értek el.

Továbbra is várjuk a megosztásokat, a like-ot, és kérünk benneteket, hogy ismerőseitek figyelmét is hívjátok fel a Facebook oldalunk követésére!

Egyesületünk vezetőségének nevében köszönjük az egész éves figyelmeteket és továbbra is várjuk az észrevételeket, javaslatokat médiafelületünk folyamatos fejlesztése érdekében. Kérünk benneteket, hogy rokonaitokat és barátaitokat is „hívjátok meg”, hogy kövessék, illetve lájkolják az oldalainkat.

Hajrá Hatvan!
Hajrá Hatvani KSZSE!