Közgyűlés

A Hatvani Kézilabda és Szabadidő Sportegyesület soron következő közgyűlését 2017.05.18.-án tartotta meg. A rendezvényen tagságunk és egyesületünk elnökségén kívül, Hatvan város alpolgármestere Lestyán Balázs is rész vett, akinek ez úton szeretnénk megköszönni, hogy jelenlétével megtisztelt bennünket.

A közgyűlésen közel negyven egyesületi tag vett részt személyesen, akik egyhangúan elfogadták a napirendi pontokat. Az esemény kezdetén meghallgathattuk a 2016/2017-es szezon edzői évértékelőit, de szó volt továbbá az egyesület jövőbeli terveiről, a kézilabda csarnok építésének aktuális helyzetéről, valamint a klub brand teremtő elképzeléseiről.

A közgyűlés összességében jó hangulatban, eredményesen és sikeresen zárult. Az alpolgármester úr elmondta, hogy örül, hogy részt vett a rendezvényünkön, és annak különösen, hogy jobban megismerhette munkánkat. Gratulált az eddig elért eredményekhez, és biztosított minket saját, és a város vezetése nevében, hogy szakmai munkánkat a lehetőségekhez képest segíteni fogja, illetve fogják.

Köszönjük az eseményen résztvevő egyesületi tagoknak, hogy jelenlétükkel, valamint döntésükkel, támogatják a HKSZSE-t, és munkájukkal hozzájárulnak ahhoz, hogy klubunk még sikeresebb legyen a jövőben.
Köszönjük!