Küzdöttünk a végsőkig!

Pick Szeged II- Hatvani KSZSE 30:27 (14:15)
Mérkőzés időpontja
2019. 10. 20.
Játékvezetők
Kovács Gergő, Papp Béla András
Játékosok
Hatvan: Juhász Krisztián, Antalóczy Botond (kapusok) Molnár Ádám (2), Előházi Máté, Baranyi Máté (8), Imre Viktor (4), Gyuris Bálint, Kovács Gergő (1), Racskó Ádám, Szűcs Dániel, Takács Milán, Csikós Levente, Tamás Bálint, Igó Ádám (3), Veres Balázs (2), Nagy Balázs (7)

Férfi ifjúsági csapatunk 2019. október 20-án (vasárnap) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését a Pick Szeged II csapatával szemben. A végeredmény 30:27 lett az ellenfél javára, de csapatunk kitartása és küzdeni akarása, melyet a mérkőzésen bemutattak, példaértékű.

A mérkőzésről a csapat edzője, Pápa János számolt be.

A bajnokság elején lehetett tudni, hogy az osztályváltással más „kávéházba” léptünk és most ezt meg is tapasztalhattuk. Az első félidő mondhatni, hogy rendben volt. Jó támadójáték mellett jó kapusteljesítményünk volt, csak védekezésünk volt néha szellős egy kicsit. Szünetben az egy gólos vezetésünk biztatónak volt mondható a későbbiekre nézve. A második félidőben próbáltuk a saját akaratunkat ráerőltetni a szegediekre, de a könnyen jött „kétes ítéletek” zavart okoztak a fejekben. Támadásaink dinamikája megtorpant, ötlettelen lett. A hibáinkat ellenfelünk könyörtelenül kihasználta és elléptek tőlünk 1-2 góllal. Az időkérésnél kértem a srácokat, hogy minden körülményt zárjanak ki, csak magunkkal foglalkozzunk, de a korukból adódóan rutintalanok még ilyen téren. Ugyan mentünk az eredmény után becsülettel, de a Szeged volt olyan érettebb, jó csapat, hogy előnyét megtartotta a meccs végéig. Annak viszont örülök, hogy végig meccsben voltunk, nem fogytunk el fizikálisan, volt esélyünk végig, nem daráltak le minket. Vállalható a vereségünk, dolgozunk tovább, hogy az ilyen meccseket a jövőben meg tudjunk nyerni. Most lesz két hetünk, mert a bajnokság szünetel, hogy az eddigi hibáinkat átbeszéljük, gyakoroljunk, és felfrissülve folytassuk a bajnokságot. A vereség ellenére gratulálok a srácoknak a teljesítményükhöz!