Le a kalappal előttetek lányok!

Hétvégén, hazai pályán, felnőtt női csapatunk rájátszásbeli első találkozóján az ellenünk jóval esélyesebbnek vélt Érd II. csapatát fogadta. A játék képe alapján lányaink nemcsak a döntetlenre, de akár még a győzelem megszerzésére is esélyesek voltak. Teljesítményükkel és hozzáállásukkal azt bizonyították, hogy a megyei bajnokságban bárkivel felvethetik a versenyt.

A mérkőzésről és a lányok kitűnő teljesítményéről a csapat edzője, Bárány Zsolt számolt be.

„A lányok most bebizonyították, hogy mennyi energia és kitartás rejlik bennük! Nagyon komolyan és elhivatottan odatették magukat, és ennek látható is volt az eredménye. Végig fegyelmezettek voltak, jól működött a csapat védekezése, a támadások során is eredményesek és megfelelően kreatívak voltunk.

 Ekkora ellenállásra ellenfelünk sem számított tőlünk, mert szemmel láthatóan meglepte őket a csapat hozzáállása és küzdeni akarása. Az idény egyik legjobb találkozóját játszottuk, ahol szinte minden pozitívan alakult.

A lányok jól bírták kondícióval, egészen az 50. percig egyenlő volt az állás, és volt olyan is, hogy vezettünk. A végére azonban sajnos kimerültünk és ezt kihasználva az ellenfelünk meg tudott lépni pár góllal.

Összességében azt tudom mondani, hogy egy nagy jó és színvonalas mérkőzést játszottunk, és méltóképpen lehetnek büszkék a lányok erre a teljesítményre, hiszen előzetesen mindenki alábecsült minket, talán még mi is magunkat. 

A jövőre nézve ez egy nagyon jó alkalom volt arra, hogy bemutassák, mekkora erő van bennük. Kívánom, hogy a hátralévő fordulókat is ugyanilyen elánnal és tűzzel próbálják venni. Véleményem szerint már a jövő csapatát kell velük megalakítani, egy kis erősítéssel és pár új játékos bevonásával simán lehet belőlük egy NB II-es együttes is akár.

Szeretnék itt is gratulálni a játékosaimnak, hiszen nagyszerű teljesítményt nyújtottak és méltóképpen álltak helyet ellenfelünkkel szemben!”

Lányaink az Érd II. elleni visszavágót április 21-én (szombaton), 17 órakor játsszák. A mérkőzésről előzetesen, illetve bővebben a hét folyamán számolunk be.