Leány serdülő (OSB) csapatunk – Vámosgyörki SE

Serdülő Leány (OSB) csapatunk a hétvégén hazai pályán fogadta a Vámosgyörki SE együttesét, akikkel szemben egy izgalmas találkozót játszottak lányaink. A mérkőzésről a csapat edzője, Répási Norbert számolt be.

„A hétvégén játszott találkozó végeredménye, csupán számbeli különbség, a helyszínre kilátogatók láthattak, hogy ez egy nagyon szoros és pörgős összecsapás volt.

Sajnos a két pontot nem sikerült megszereznünk, ennek ellenére néhány dolgot leszámítva nagyon büszke vagyok a gyerekekre. Az apróbb hibákat leszámítva, amiknek az eredmény is köszönhető, nagyszerű játékot mutatott a csapat.

Az első félidőben magabiztos vezetést is tudhattunk a magunknak, de pont a legrosszabbkor bukott elő a rutintalanságunk és a fiatal korunkból adódó hibák.  

A második játékrészben többször is sikerült ellenfelünk mellé felzárkóznunk, de abban a pillanatban, hogy utolértük őket, egyből meg is szerezték a vezetést. Sajnos itt már szemmel látható volt, hogy elfáradtak a lányok.

Mindenek ellenére le a kalappal a lányok előtt, hiszen végig küzdötték a találkozót és ezért nagyon büszke vagyok rájuk!

Viszont a pályán való viselkedésükkel mondhatni feledhetővé tették az addig felépített jó képüket, amit nagyon sajnálok!”

Lányaink legközelebb május 5-én (szombaton) lépnek pályára, ahol hazai pályán fogadják a Gyöngyösi KK csapatát, akik a bajnoki címért küzdenek idén.

Hajrá Lányok!
Hajrá Hatvan!