Legyőztük az Ózd csapatát, megtartottuk a 3. helyünket!

ÓAM Ózdi- KC- Hatvani KSZSE 31:32 (15:15)

Férfi felnőtt csapatunk 2019. december 6-án (pénteken) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését az ÓAM Ózdi- KC csapatával.

A győzelem és az ezzel járó két pont azt jelenti, hogy a tabella 3. helyén zárjuk a bajnokság őszi fordulóját úgy, hogy csak egy ponttal vagyunk lemaradva a 2. helyezettől, és két ponttal a tabella jelenlegi 1. helyezettjétől. Csupán a pontosság kedvéért kell megjegyeznünk, hogy az első helyezett Cegléddel döntetlent értünk el , egy nyerhető mérkőzésen, a második helyezett Kecskemétet pedig legyőztük.

A mérkőzésről a csapat edzőjét, Bárány Zsoltot kérdeztük:

Zsolt! Néhány perccel ezelőtt ért véget az őszi bajnoki szezon utolsó mérkőzése.

Tudtuk, hogyha döntetlent játszunk már akkor meg van a 3. hely, így viszont, hogy győztünk és miénk a két pont, még nagyobb a dicsőség. A tavaszi szezonra nézve sikerült a csapatnak egy nagyon jó helyezést elérnie, különös tekintettel arra, hogy a csapat elé a bajnokság kezdetén a biztos bennmaradás volt célként kitűzve. Ezzel a mai győzelemmel és az újabb két ponttal még jobban meg tudtuk erősíteni a pozíciónkat. Ahogyan te is mondtad, a 3. helyről kezdünk a tavaszi szezonban. Gratulálok a csapatnak, minden elismerésem az övék!

Számomra is meglepő felállással kezdtük az első félidőt, nyilván nem véletlenül. Igen, ezzel a felállással sikerült meglepnünk az ózdiakat. Ez is tükrözi a csapatunk erejét és taktikai repertoárját.

Mi várható a következő időszakra?

Most egy kicsit elmegyünk pihenni, azt hiszem ránk fér. Sok időnk azonban nem lesz, hiszen január 15-én Liga Kupa mérkőzést játszunk majd a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapatával, melynek január 17-én lesz a visszavágója Hatvanban. Február első hétvégéjén kerül megrendezésre a két napos OKTAT60 Kupa, február közepén pedig folytatódik a bajnokság.

Gratulálok a csapatnak és neked is a mai győzelemhez, illetve az őszi szezonban nyújtott eredményekhez. Jó pihenést és feltöltődést.

Köszönjük!