LU9 csapatunk: Gyöngyösi KK solymos, Beszterce DSE

Lejátszotta a soron következő bajnoki mérkőzéseit az U9-es leány csapatunk. A hétvégén Vámosgyörkre látogattak el, ahol először a Gyöngyösi KK Solymos csapatával, majd a Beszterce DSE együttesével kerültek szembe. A mérkőzésekről a csapat edzője, Bárány Zsolt számolt be.

„A hétvége során az U9-es lányokkal Vámosgyörkre látogattunk el, ahol sajnos nem tudtuk hozni a jól megszokott formánkat.

Először a Gyöngyösi KK Solymos csapata ellen léptünk pályára, akikkel szemben kissé álmosan, és fáradtan kezdtük meg az összecsapást. A mérkőzés előre haladtával úgy láttam, mintha kisebb káosz alakult volna ki a lányok fejében, mert nem igazán tudták eldönteni, hogy mit is kellene csinálniuk a pályán. A végeredmény végül 11:3 lett az ellenfelünk javára.

A második találkozót a Beszterce DSE együttese ellen vívtuk, ahol jól teljesítettek a lányok, a mérkőzés végére össze is szedték magukat. Ez a javuló teljesítmény  viszont későn jött, mert nem tudtuk behozni az addigra felhalmozott hátrányunkat. A végeredmény 5:10 riválisunk javára.

Összességében sajnos egy kicsit várakozáson alul teljesítettek a lányok, hiszen az eddigi fordulók során jóval magabiztosabban és eredményesebben játszottak. Ez a teljesítmény azonban betudható annak is, hogy közel két hétig nem tudtunk találkozni és megfelelően felkészülni ezekre az összecsapásokra.

Természetesen ettől függetlenül nem szabad feladnunk a küzdelmet, és megyünk tovább, folytatjuk az eddigi munkánkat. A lányok összefogják magukat szedni, és a következő fordulóban megmutatják mire is képesek és reméljük, hogy nagyobb sikerrel fogunk járni.

Van bennük lehetőség, elszántság és akarat, így lehet rájuk építeni!”