Magabiztos győzelem a szezon utolsó előtti mérkőzésén

BVSC-Zugló – Hatvani KSZSE 20-30,(8-18)

Női felnőtt csapatunk 2023. május 13-án (szombaton) játszotta a 2022/2023-as bajnoság utolsó előtti mérkőzését. Az ellenfél a BVS-Zugló csapata volt, akikkel szemben a magabiztos játéknak köszönhetően sikerült elhozni a két pontot, versenybe maradva ezzel a dobogó harmadik helyéért.

A mérkőzést Bárány Zsolt és Vanda Szilvia értékelte:

Bárány Zsolt

Sikerült nagyon meggyőzően hozni a mérkőzést, főleg az első félidőben mutatott, mindent vivő játékunknak köszönhetően! Védekezésben, támadásban is erősek voltunk ezen a délutánon! Megérdemelten hoztuk el a két pontot! Ennek a győzelemnek is köszönhetően, csütörtökön, itthon, az év utolsó bajnoki mérkőzésén a dobogó harmadik fokáért játszhatunk a Szentendre csapatával. Aki nyer, az a harmadik! Kérünk mindenkit, ha teheti jöjjön el nekünk szurkolni csütörtökön!

Vanda Szilvia

Fontos volt számunkra ennek a mérkőzésnek a megnyerése, hiszen ezzel harcban maradtunk a harmadik hely megszerzéséért. Az első perctől kezdve koncentráltak és fegyelmezettek voltunk, így hamar magabiztos előnyre tettünk szert. Úgy gondolom, hogy a védekezésünk és a kapusteljesítményünk, mint általában, úgy most is erős volt. Támadásban sikerült sokszor könnyű és gyors gólokat lőnünk. Köszönjük a szurkolóinknak a fantasztikus hangulatot, amit teremtettek és reméljük, hogy hasonló hangulattal a bronzéremhez is hozzásegítenek minket!