Magabiztos győzelemmel hoztuk haza a két pontot Dorogról

Dorogi AC – Hatvani KSZSE 22-34, (11-17)

Női felnőtt csapatunk 2023. április 16-án (vasárnap) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. Az ellenfél a Dorogi AC csapata volt, akikkel szemben magabiztos győzelmet aratott csapatunk.

A mérkőzést Bárány Zsolt és Petrovics Panka értékelte:

Bárány Zsolt

Először is nagyon köszönöm a csapat nevében a gratulációt. Számunkra fontos volt ez a mérkőzés hiszen még abszolút nem tettünk le a dobogóról! Azt gondolom, hogy valahogy így kell folytatni és hozzáállni a dolgokhoz, ahogy ezt a lányok ezen a napon tették. Nem szabad visszanézni és keseregni, hogy meghatározó játékosaink nem állnak a csapat rendelkezésére. A múltkori mérkőzést elfelejtettük és nagyon szépen, korrekten felkészülve álltak hozzá ehhez a naphoz. Mint mindig, most is a védekezésünk volt erős – ahogy ezt a végeredmény is mutatja-, és ennek köszönhetően tudjuk megnyerni a mérkőzéseket. Érdekes módon most a támadójátékunk is igen mutatós és eredményes volt. Sajnos szélről megint maradtak ki ziccerek, de összességében nagyon boldog vagyok, hogy ilyen arányban tudtunk nyerni annak ellenére, hogy ilyen kevesen vagyunk. Külön köszönet szurkolóinknak és a két sérült játékosunknak, hogy végig buzdították a csapatot!

Petrovics Panka

Nehéz előjelekkel indultunk neki a mérkőzésnek, mint a szezon hátralévő részének is. Tudtuk, hogy az első pillanattól kezdve koncentráltnak kell lennünk, mert számunkra kellemetlen játékot játszó ellenféllel találkozunk. Ez úgy érzem maximálisan sikerült, hamar magabiztos előnyre tettünk szert, amely legfőképp a kiváló kapusteljesítményünknek és az abból rendezetlen védelemmel szemben lőtt gyors góljainknak volt köszönhető. Büszke vagyok a csapatra és a hozzáállásra! Köszönjük a szurkolóknak, hogy idegenben is ilyen fantasztikus hangulatot teremtettek!