Magabiztos győzelemmel újabb két pontot szerzett a férfi ifi csapat

Hatvani KSZSE- BVSC- Zugló 37:22 (17:5)
Játékosok:
Hatvan: Juhász Krisztián, Antalóczy Botond (kapusok), Baranyi Máté (6), Előházi Máté, Imre Viktor (3), Kovács Gergő, Gyuris Bálint, Racskó Ádám (2), Pampuk Zsombor (1), Molnár Ádám (2), Tamás Bálint (4), Csikós Levente (4), Igó Ádám (6), Veres Balázs, Nagy Balázs (8), Takács Milán (1)

Férfi ifjúsági csapatunk 2019. november 16-án (szombaton) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. Hazai pályán fogadták a BVSC-Zugló csapatát. A végeredmény 37:22 lett a csapatunk javára, akik ezzel a két ponttal jelenleg a tabella 3. helyén szerepelnek, ugyanannyi ponttal, mint az FKSE- Algyő csapata.

A mérkőzésről Pápa János, a csapat edzője számolt be:

„Voltak előjelei a magabiztos győzelmünknek, mert már a pénteki taktikai edzésen láttam a srácokon a motiváltságot. Nagyon jól és fegyelmezetten dolgoztak az egész edzésen. Edzés után meg is jegyeztem Bárány Zsolt kollégámnak, hogy ezt a hozzáállást várom a csapattól. A pénteki forma szerencsére átjött szombatra is, hiszen csak 5 gólt kaptunk az első félidőben, ami nagyon jó kapusteljesítményre és védekezésre, illetve hatékony támadójátékra utal. A jó játékunk, fegyelmezettségünk lehetőséget biztosított arra, hogy mindenki kellő játékidőt kaphasson a pályán. A második félidőt különböző felállások gyakorlására szántuk, így képet kaphattam arról, hogy kire, milyen módon számíthatok más poszton, esetlegesen kényszerhelyzetben a későbbiekben.
Nagyszerű csapatmunka volt, gratulálok a srácoknak!”