Magyar Kupa beszámoló III. rész

Két nagyszerű mérkőzésen van túl a férfi felnőtt csapatunk az OKTAT60 Hatvani KSZSE, így felfokozott izgalommal várjuk a III. fordulót. Mit lehet erről tudni, kérdeztük Antalóczy Pétert az Egyesület elnökét.

Antalóczy Péter
elnök

Először szeretnék gratulálni a csapat játékosainak és Bárány Zsoltnak, a csapat edzőjének. Szeretném megköszönni a közönség bíztatását, mert nagyban hozzájárultak a sikerünkhöz. A Magyar Kézilabda Szövetség kiírása alapján összesen 16 csapat vesz részt a III. fordulóban. Lebonyolítási rend: A résztvevő csapatok területi fekvésük figyelembevételével kerülnek összesorsolásra. Azonos osztályú csapatok esetén a sorsolás szerint elöl álló csapatot, különböző osztályú csapatok esetén az alacsonyabb osztályú csapatot illeti meg a pályaválasztói jog. Sorsolás és mérkőzés bejelentés: a Magyar Kézilabda Szövetség hivatalos helyiségében. 2018. október 24-én 11:00 órakor lesz.

A mérkőzésre 2018. november 21-ig kell lejátszani. Ellenfelünkről, illetve a mérkőzés helyéről és idejéről a sorsolást követően a lehető legrövidebb időn belül tájékoztatást adunk.