Most már a dobogós helyezés a cél!

Megtartotta férfi felnőtt csapatunk a 2016/2017-es bajnokság végső, mindent eldöntő forduló előtti utolsó edzését tegnap, a Kodály Zoltán Általános Iskola tornatermében 19 órától. Fiaink két órás edzésen vettek részt, ahol teljes erőbedobással készültek a Gödöllő KC ellenei összecsapásra. Az esti tréningen 18 csapattag vett részt, akik egy rendkívül jó hangulatú, de annál intenzívebb edzést tudhatnak maguk mögött.

Kedves László – a csapat edzője – elmondta: „A fiúk nagyon elszántak, rendkívül motiváltak a mérkőzéssel kapcsolatosan. A velünk szemben minimálisan elvárt, az előző bajnokságban megszerezett ötödik hely megszerzését, ettől a mérkőzéstől függetlenül már teljesítettük. Ugyan akkor ezen a találkozón múlik, hogy dobogón tudunk e végezni a tabellán. Az egész éves kemény munkánk gyümölcse lehetne ez, amit azt gondolom, hogy meg is érdemelnénk, annak ellenére, hogy ezt a bebiztosítást, már többször is megtehettük volna. Bizakodó vagyok a végső eredmény kapcsán, hiszen – amit látok és tapasztalok -, az az elszántság, motiváltság, és az a tűz, ami hajtja a srácokat, gyakorlatilag az egész bajnokság ideje alatt, az rendkívüli. Győzni megyünk Gödöllőre ez nem kérdés!”

A megszokott arcok mellett, 2 újjal is találkozhattunk az edzésen, akik próbajátékon szerepeltek a csapatnál.
Örömmel tapasztaljuk, hogy egyre többen jelezték szándékukat, azzal kapcsolatban, hogy csatlakoznának egyesületünkhöz, szeretnének itt játszani.

Nem győzzük, elégszer kijelenti, hogy ez a legfontosabb mérkőzés csapatunk számára a szezonba. Ezért kérünk minden szurkolót, és kézilabda szerelmest, hogy jöjjön és drukkoljon fiainknak a helyszínen, hiszen nélkületek nem sikerülhet ez a győzelem.

Kérjük titeket, lehetőség szerint hozzatok magatokkal szurkoláshoz szükséges eszközöket (pl.: trombita, duda, dob), ezek hiányában „nagy tüdővel készüljetek”!

Mérkőzés időpontja: 2017.05.14. (vasárnap) 17:00
Helyszíne: Gödöllő, Hajós Alfréd Általános Iskola tornaterme

Szurkolói buszra való jelentkezés:
email: info@szombatilajos.hu
tel.: +36 (30) 334 4433