Marad a gólkülönbség

Felnőtt férfi csapatunk túl van a szezon talán egyik legfontosabb mérkőzésén, ahol is hazai pályán fogadta a bajnokság jelenlegi első helyezettjét a Rév TSC csapatát.

Egy küzdelmes találkozón végül a két csapat egy 19:19-es döntetlent tudott felmutatni a lefújás pillanatában. A mérkőzésről a csapatkapitány Major Attila, a vezetőedző Kedves László és a Rév TSC egyik edzője, Finfera Maximilián nyilatkozott.

Major Attila

19:19  lett a mérkőzés vége! A bajnokesélyest fogadtuk hazai pályán, akiktől idegenben kikaptunk, most viszont végig esélyünk volt a győzelemre. Hogy láttad ezt belülről?
A mérkőzés hangulatára rányomta a bélyegét a győzni akarás mindkét csapat részéről. A 19 gól azt hiszem, jól mutatja, hogy nagyon sok hiba volt a  találkozón. Mindkét  együttes jól felkészült a másik csapat játékából, mindannyiunkban ott volt a győzni akarás, de végül egy igazságos döntetlen született.  

Még hat mérkőzés van hátra a bajnokságból. Mit gondolsz, milyen esélyei vannak még a csapatnak?
„Ha tudjuk hozni a jó formánkat, akkor mind a hat mérkőzést megnyerhetjük. Lesznek persze nehéz összecsapások idegenben és itthon is, de én úgy gondolom, hogy ezeken is győzhetünk. Ellenfelünk sincs más véleményen -Rév TSC – is meg akarja nyerni ezeket a találkozókat.”

Kedves László

Az őszi 5 gólos vereséggel szemben, most javított a csapat ezzel a döntetlennel. Mit gondol a mérkőzésről?
„Óriás küzdelem volt mind a két csapat részéről, nem csak taktikai, hanem fizikai is. Igazságos volt a döntetlen, viszont ha belőjük a helyzeteinket, és nincsenek azok az elkapkodott döntések, akkor el tudtunk volna lépni a Révtől, akár 2 góllal is.
Két egyenrangú csapat játszott a pályán. Nagyon büszke vagyok a srácokra, mert hatalmasat küzdöttek! Ez a mi a csapatunk, és erre büszkének kell lennie mindenkinek!”

Finfera Maximilián

Hogy készült a csapatuk a találkozóra, illetve milyen lett a végkimenetele a mérkőzésnek?
„Olyan volt a mérkőzés, mint a bajnokság: lüktetett végig. Szerettünk volna nyerni, de a hatvani csapat nagyon jó, ők is a bajnokság megnyeréséért küzdenek, akárcsak mi.  Idegenben mindig kétesélyes egy mérkőzés, az összecsapás során mindkét együttesnek volt esélye megnyernie a mérkőzést. Ma így sikerült. Kiegyenlített ez a bajnokság, főleg az első három helyen, de megyünk tovább, dolgozunk és várjuk a fejleményeket.”

Férfi felnőtt csapatunk legközelebb idegenben lép pályára, méghozzá a Budakalászi SC otthonában, március 25-én (vasárnap) 14:00-kor. Amennyiben tehetik, minél többen kísérjék el a csapatunkat és a helyszínen buzdítsák őket.

Hajrá Hatvan!
Hajrá Hatvani KSZSE!