Mátraderecskei Kézilabda Tábor Felső tagozat

Elindult a nyári mátraderecskei kézilabda táborunk második részre, ahol már a felső tagozatos gyerekek vesznek részt. Az ötödiktől nyolcadik osztályos lányok és fiúk június 22.-én foglaltál el szállásukat, miután az alsós korosztály elindult haza. Ezután egy gyors eligazítást követően, amit Kedves László az egyesületünk szakmai igazgatónk tartotta, egyből meg is kezdték az első edzésüket. Kedves László mellett még csatlakozott az edzői stábhoz Rácz Csaba, aki a felnőtt csapatunk csapatkapitánya, illetve Szemerédi Erika az U13-as lány együttesünk edzője, akik épp a sport edzői gyakorlatát végzi a tábor ideje alatt. Rajtuk kívül még a stáb tagjai továbbá Kovács Tibor, aki a junior csapatunk vezetőedzője, valamint Szarvas Ádám az OKTAT60 – Hatvani KSZSE egyik oszlopos tagja.
A tábor folyamán napi 2 edzésen vesznek részt a gyerekek, ezen felül rengetek program vár rájuk, köztük strandolás Bükkfürdőn, közös kirándulások.

Ha bármi kérdésük, vagy érdeklődésük van a gyerekükkel, vagy a táborral kapcsolatosan, akkor hívják nyugodtan, a nap bármely szakában az alábbi telefonszámokat:

Antalóczy Péter
Elnök HKSZSE
tel.: +36 (30) 303 1076