Mátraderecskei kézilabda tábor

Június 17-én, szombaton reggel 8-kor a Kodály Zoltán Általános Iskola elől indultak útjukra az alsó tagozatos nyári kézilabda táborozóink, Mátraderecskére. A jó hangulat már az indulás előtt is kézzel fogható volt a gyerekeken, a szülők pedig aggódó szemmel nézték, ahogy gyermekeik elindulnak a hat napos kirándulásnak is megfelelő edzőtáborba. Az oda utat az egyesület két új csapatbusza, illetve az OK-TAT-60 Kft. busza biztosította.

A megérkezést követően a lányok és a fiúk egyből el is foglalták a szállásukat, ami mindent tekintve egy szép, tiszta, és jólfelszerelt szálláshely ahol biztonságosan és kellemesen tölthetik ezt a hat napot a gyerekek.
Ám nem tétlenkedtek sokat a kipakolással, egyből belevetették magukat a sportolásba, hiszen azonnal kipróbálták a helyi általános iskola sportcsarnok jellegű tornatermét. Ezután egy gyors eligazítást követően, amit Kedves László az egyesületünk szakmai igazgatónk tartotta, egyből meg is kezdték az első edzésüket.

A gyerekek nagyon jól érzik magukat és a rengeteg programnak, és edzésnek köszönhetően egy percig se unatkoznak.

Ha bármi kérdésük, vagy érdeklődésük van a gyerekükkel, vagy a táborral kapcsolatosan, akkor hívják nyugodtan, a nap bármely szakában az alábbi telefonszámokat:

Antalóczy Péter
Elnök HKSZSE
tel.: +36 (30) 303 1076

Bencs Mónika
Edző HKSZSE
tel.: +36 (20) 477 0623

Kovács Tibor
Edző HKSZSE
tel.: +36 (30) 535 4267