Megérkezett a sportpadló!

A napokban megérkezett városunkba az a sportpadló, amellyel a Kodály tornacsarnokát fogjuk majd borítani. A 27 tekercsből álló Tarkett burkolat egy olyan világszínvonalú sportpadló, amely megfelel:
az IHF (International Handball Federation), azaz a Nemzetközi Kézilabda-szövetség, illetve a FIBA (Fédération internationale de basket-ball), azaz a Nemzetközi Kosárlabda Szövetség legszigorúbb előírásainak is. Ezenkívül, Röplabda, Tollaslabda, és Teniszversenyek lebonyolítására is kiválóan alkalmas. A burkolatot a Floor Trend Kft.-től vásároltuk, illetve a lerakását is az ő szakembereik fogják végezni. A kivitelezést augusztus 11-én kezdik, addig kell az Önkormányzatnak kiüríteni a tornacsarnokot. Ekkor szeretnénk mi is elkezdeni az eddig még fel nem újított két öltözőt, illetve a játékvezetői öltöző felújítását is.

A képeken, nyomon követhetjük a burkolat megérkezését, lepakolását, illetve a raktározását. A Floor Trend Kft. ügyvezetője, László László úr, a helyszínen követte nyomon, illetve fizikálisan is segített a lepakolásban és ellenőrizte, hogy a leszállított áru megfelelő csomagolásban, mennyiségben, sérülésmentesen, és a megrendelésnek megfelelően érkezett-e be raktározásra. Egyesületünk alelnöke – Szombati Lajos Úr -, illetve vezetőségi tagja, Havassy Kálmán Úr is segített a lepakolásnál, illetve egyezetetést folytattak László László Úrral a kivitelezéssel kapcsolatban. Az ügyvezető úr megerősítette, hogy a kivitelezési munkálatokat folyamatosan nyomon fogja követni, hogy a cégük által garantált, első osztályú minőségben valósuljon meg a beruházás.