Megkezdi tavaszi bajnoki idényét az OSB csapat

Leány serdülő csapatunk a mai nappal kezdi meg a tavaszi bajnoki szezont, amikor is hazai pályán fogadja a Balassa Sport Egyesület csapatát. A 17:00-kor kezdődő találkozóra idejében elkezdték a felkészülést, hiszen már január 4-én játszották első felkészülési mérkőzésüket, amikor is a Jászfényszaru VSE csapatát fogadták. Erről a találkozóról és a csapat felkészüléséről számolt be nekünk a csapat edzője, Répási Norbert.

„Január 4-én, hazai pályán fogadtuk a Jászfényszaru VSE megyei felnőtt női csapatát, akik ellen egy 3×20 perces játékrészekből álló mérkőzést játszottunk. Nagyszerű lehetőség volt ez a csapat számára, hiszen nem csak a már nyár óta nálam játszó lányok kaphattak lehetőséget a játékra, hanem az idény során csatlakozott játékosok is.

A 3 játékrészből kettőt megnyertünk, ezzel összeségében 32:30-ra sikerült diadalmaskodtunk, bár ennek a találkozónak nem ez volt a fő szempontja. Külön öröm számomra, hogy a második játékrészben, ahol a fiatalabbak és a nem rég érkezők játszottak többségben, ott is csak pár góllal lőttünk kevesebbet ellenfelünkkel szemben.

Nagyon büszke vagyok az egész csapatra, hiszen fiatal koruk ellenére tökéletesen helyt álltak a lányok, teljes mértékben elégedett vagyok a teljesítményükkel. Büszkeséggel tölt el, hogy azok, akik nem régen csatlakoztak hozzánk ők is nagyon bátran és ügyesen játszottak.

Nagyon jó löketet adhat ez a mérkőzés a szezon kezdetéhez, ami előtt további két felkészülési mérkőzést játszottunk elsőnek a Füzesabonyi serdülő csapat ellen, majd az IFI együttesükkel szemben.

Örülök, hogy az idény során csatlakozott hozzánk 6 új játékos a csapatba, ezen felül további 4 lány vár még most leigazolásra. Úgy gondolom, hogy a jövőben a meglévő játékosok az újakkal kiegészülve igen szép eredményeket érhetnek el közösen.”

Amennyiben tehetik, kérünk minden szurkolót, hogy a mai napon (február 14-én) 17:00-kor látogasson ki a hatvani Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola tornatermében, ahol megkezdi tavaszi bajnoki idényét az OSB csapat.

Hajrá Lányok!
Hajrá HKSZSE!