Megtartottuk női felnőtt csapatunk évzáróját

Múlt hét pénteken tartottuk meg női felnőtt csapatunk évzáróját. A helyszínt és a szerény vendéglátást a csapat névadó szponzora biztosította.
Antalóczy Péter elnök úr értékelte az félévet. Elmondta, hogy milyen nehéz körülmények között dolgozott az egyesület az elmúlt időszakban. Sajnos, finanszírozási problémák miatt a férfi csapatunkat az NB I/B 5. helyezése után sem tudtuk indítani a bajnokságban és ezért külön öröm volt, hogy a női csapatot indítani tudtuk. Ugyanakkor, nem csak az elindulás tényének, hanem a nagyszerű szereplésnek is örül az egyesület vezetése, hiszen félévkor a csapat az NB II Észak-keleti csoportjának 6. helyén szerepel.
Szombati Lajos, az egyesület alelnöke – mint névadó szponzor- is kiemelte, hogy a rengeteg sérülés, betegség és egyéb nehezítő körülmények ellenére milyen jól szerepelt a csapat, esetenként erőn felül is teljesítve. Ezt követően minden játékosnak egy-egy bonbonnal köszönte meg a féléves munkáját.
Bárány Zsolt, a csapat edzője szintén elismerését fejezte ki a lányok munkájáért, küzdeni akarásáért különösen úgy, hogy az elmúlt időszakban több alkalommal is úgy kezdtük meg a mérkőzést, hogy 8-9 fő – a 10 fő már soknak számított – volt játékra képes a 16 fős keretből.
Az elnökség az értékelés végén egyöntetűen megköszönte a játékosok és az edzők – Répási Norbert segíti Bárány Zsolt munkáját – teljesítményét , és türelmét.
Bízunk abban, hogy januárban már egy pozitív irányba megváltozott körülmények között folytathatjuk a felkészülést és a versenyzést.