Megtörtént az, amire nem számítottunk…

Hatvani KSZSE- Balassagyarmati Kábel SE 23:26 (15:14)

Hatvan: Hudák – Kovács P. 7 (2), Padla 5 (1), Vad Zs., Buday 1, Bali R. 3, Nagy B. 1. Csere: Horváth R., Répási, Varjú 1, Veres B. 4, Blazsek, Szarvas Á., Igó, Molnár K. 1. Edző: Bárány Zsolt.
Az eredmény alakulása: 6. perc: 4–5, 12. p.: 7–8, 18. p.: 12–10, 24. p.: 13–12, 36. p.: 16–17, 42. p.: 18–20, 48. p.: 21–21, 54. p.: 21–23.
Kiállítások: 10, ill. 12 perc.
Hétméteresek: 6/3, ill. 6/6.

Férfi felnőtt csapatunk 2020. február 23-án (vasárnap) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését, a Balassagyarmati Kábel SE csapatával szemben. Hazai pályán fogadtuk ellenfelünket, akiket az őszi bajnoki szezonban 10 góllal győztünk le. A balassagyarmatiak a tabella utolsó helyét foglalják el, azonban megtörtént az, amire senki nem volt felkészülve: 3 gólos vereséget szenvedtünk tőlük.

A mérkőzésről a csapat edzőjét, Bárány Zsoltot kérdeztük:

Zsolt! Néhány perccel ezelőtt ért véget a mérkőzés. Azt gondolom, hogy sokak nevében mondhatom azt, hogy nem erre a végkimenetelre számítottunk az őszi mérkőzésből kiindulva. Kérlek, értékeld a látottakat.

Igen, az emberek többsége úgy gondolta, hogy a tabella utolsó helyén álló csapatától lehetetlenség lesz, hogy kikapjunk. A kézilabda egy olyan sport, ami nagyon kiélezett és nehéz megmondani, hogy milyen lesz a végkifejlet. Az őszi szezon nekünk nagyon jól sikerült, a balassagyarmatiaknak nem. Most fordult a kocka. Szembe találtuk magunkat egy igazán motivált csapattal, akik ellen – mi motiválatlanok- nem tudtunk győzni. A legnagyobb probléma az, hogy „beleültünk” a harmadik helyezésünkbe. A mai mérkőzésünket a motiválatlanság, és a fegyelmetlenség jellemzi. Senki nem volt a pályán fejeben. Néhány ember nagyon akarta a győzelmet, de ez sajnos nem volt elég.

Egyszer minden rossz széria véget ér, bízom abban, hogy a héten összeszedjük magunkat és szombaton meg tudjuk szerezni a tavaszi bajnokság első győzelmét.