Mentünk, Játszottunk, Győztünk!

Női felnőtt csapatunk a hétvégén egy felkészülési tornán vett részt, amit Jászfényszaru városa szervezett. A meghívásos tornára csapatunkon kívül, még Kóka KSK-Tura, valamint a Jászfényszaru VSE volt hivatalos.

Az első mérkőzésünket a Jászfényszaru csapatával játszottuk, akik ellen egy könnyed győzelmet arattunk, mely találkozó végén 6 góllal múltuk felül ellenfelünket.

Második mérkőzésünkön Kóka csapat volt az ellenfelünk, akik a Pest megyei bajnokság felsőházában játszanak, ahová mi – ha kevésen is múlott -, de nem jutottunk be . Ez a különbség mérkőzés folyamán nem látszódott meg, sőt lányaink teljesítményükkel megmutatták, hogy csapatunk a bajnokságban a jobb csapatai közé tartozik, hiszen Kóka csapatát 4 góllal tudtunk „két vállra teríteni”.

Ezzel a jó teljesítménnyel nem csak a mérkőzéseket tudtuk megnyerni, hanem magának a felkészülési tornának az első helyezését is sikerült elhódítanunk.

Gulyás József a csapat vezetőedzője elmonda: „Büszke vagyok a lányokra, hiszen az egész torna alatt végig kiegyensúlyozottan, magabiztosan, és jól felkészülten tudtak játszani, és ezzel megmutatták mire is képes ez a csapat valójában. Ezen felül, külön öröm volt az számunkra, hogy Kókát sikerült legyőznünk, hiszen ők bajnokság felsőházában játszanak, ahová mi sajnos nem tudtunk bejutni. Ezzel a teljesítménnyel megmutattuk, hogy helyünk lett volna felsőházban. A torna ezen felül jól szolgálta a felkészülésünket a következő Alberirsa elleni mérkőzésünkre is, amit május 13-án (szombaton) 18:00-kor fogunk játszani. 
A torna maga egy jól megszervezett esemény volt, és jól szolgálta magát a kézilabdának a népszerűsítését is.
A csapat, és az Egyesült nevében is szeretnénk megköszönni a meghívást, és a lehetőséget Jászfényszaru városának, hogy résztvehettünk ezen a nagyszerű tornán.”