Mester 3-as

Csömöri KSK – Hatvani KSZSE 23:24 (12:12)

Felnőtt női csapatunknak sikerült a következő, egyben harmadik találkozóját is megnyernie a tavaszi bajnoki idényben. Lányaink most a Csömöri KSK csapatával kerültek szembe, akik, jelenleg a bajnokság második helyén állnak. Együttesünket az idegenbeli környezet sem hátráltatta meg a győzelem megszerzésében. A mérkőzésről beszámol nektek a csapat edzője Bárány Zsolt.

„Ha egy szóban kellene, értékelnem a találkozót azt mondanám, hogy: Szuper!

Kezdjük ott, hogy eleve úgy indult a találkozó, hogy a papírforma nem nekünk állt, viszont, hogyha abból indulunk ki, hogy minden mérkőzésünket meg kell nyerni ahhoz, hogy a felsőházba kerüljünk, és ezzel elérjük a célunkat, akkor nincs időnk arra, hogy papírformán bíbelődjünk!

Ennek tudatában vetették bele a lányok magukat a találkozóba.

Sikerült az egész mérkőzés során bemutatnunk egy nagyon komoly védekezést és ez mellé társult egy végletekig fegyelmezett támadásvezetés is. Persze voltak hibáink, de ezek elhanyagolhatóak voltak a végkimenetelt figyelembe véve.

Véleményem szerint, a hibátlan védekezésnek köszönhetően sikerült megnyernünk a találkozót.

Külön örülök annak, hogy az újonnan érkező játékosunk, Tóth Enikő egyre jobban beilleszkedik, és szépen lassan megtalálja helyét a csapatban.

Nagyon komoly lehetőség ez a 2 pont a csapatnak ahhoz, hogy a felsőházba kerüljünk az év során, természetesen még sok mérkőzés van hátra az alapszakaszból és azok is ugyan olyan nehéz fordulók lesznek, mint amilyen ez volt, de minden egyes mérkőzésen meg kell szenvednünk a győzelemért!”

Ezzel a győzelemmel lányaink megerősítették a tabellán elfoglalt 6-ik helyüket, és megközelítették csupán 2 pontra a negyedik helyen álló ellenfelüket.