Micsoda mérkőzés!

Hatvani KSZSE- PLER- Budapest 27:26 (13:9)

Férfi felnőtt csapatunk 2019. október 30-án (szerdán) játszotta Liga Kupa mérkőzését a PLER- Budapest csapatával. Fontos volt ez a győzelem, hiszen a két csapat már nem először mérkőzött meg egymással, és akkor a PLER csapata került ki győztesen. Egy izgalmas és igen szorosnak mondható mérkőzésen végül sikerült revansot vennünk és egy góllal ugyan, de győzelmet arattunk. Ezzel a győzelemmel a Liga Kupa mérkőzést tekintve 1:1 az állás a két csapat között.

A mérkőzésről a csapat edzőjét, Bárány Zsoltot kérdeztük.

Zsolt! Néhány perccel ezelőtt ért véget a mérkőzés, amelyen – szerintem mindenki nevében mondhatom -, hogy pattanásig feszültek az idegek az utolsó másodpercig. Kérlek, értékeld a látottakat!

Egy nagyon izgalmas mérkőzést játszottunk egy olyan csapattal, akik nagyon akarták ezt a második győzelmet is. Azért mondom, hogy a másodikat is, mert szeptemberben már játszottunk egy Liga Kupa mérkőzést, ahol – egy számunkra abszolút nyerhető mérkőzésen- 3 góllal legyőztek minket. Szerettünk volna bizonyítani, hogy igenis bennünk van ez a győzelem. A mérkőzés 12. percében még 2:2 volt az állás, aztán kezdett szépen alakulni a mérkőzés a számunkra, hiszen a szünetre 4 gólos előnnyel mentünk. A második félidőt parádésan kezdtük, mert volt olyan is, amikor 7 góllal vezettünk. Aztán következett a feketeleves, az ellenfél egyre inkább felzárkózott hozzánk, többször is kialakult olyan helyzet, amikor csak 1 gól volt közöttünk. Végül sikerült megtartanunk a játék végéig ezt a különbséget, és győztünk!

A felnőtt játékosokon kívül, ifistákat is küldtél a pályára.

Igen, az első félidőben például az ifi csapat kapusa, Juhász Krisztián védett és azt gondolom, hogy abszolút helyt állt. Játszott még Nagy Balázs, Igó Ádám és Veres Balázs is, akik szintén bizonyították rátermettségüket. Lehetőséget adtam azoknak is, akik máskor kevesebbet szerepelnek, gyakorlatilag egy fő kivételével mindenkinek tudtam játéklehetőséget biztosítani, akinek terveztem Vannak sérültjeink is, de azt gondolom, hogy mindenki jól teljesített. Köszönöm a bíztatást, hiszen ez nem bajnoki mérkőzés volt, de mégis ötször annyian jöttek ki és bíztattak minket, mint az ellenfél csapatát, amikor ott vendégeskedtünk. Köszönöm a lelkes bíztatást a szurkolóinknak.

Túl sok pihenés nem lesz most, hiszen november 10-én hazai pályán fogadjuk a Ceglédi KKSE csapatát.

Igen, folytatódik tovább a bajnokság, ami azt is jelenti, hogy nincs megállás. Teljes erőnkkel készülünk az ellenfél fogadására, szeretnénk megszerezni az újabb két pontot.

Gratulálok a mai teljesítményhez, jó felkészülést a továbbiakban!

Köszönjük!