Miénk a győzelem a tavaszi szezon első mérkőzésén!

OKTAT60 Hatvani KSZSE – Kisvárdai KC 35:22 (15:13)
Mérkőzés időpontja
2019. 02. 16. 18:00
Nézőszám
180 fő
Kiállítások
6 ill. 6 perc
Hétméteresek
6/5 ill. 4/2
Játékvezetők
Ágnecz Tamás, Sipos Ottó
Versenybíró / Játékvezető ellenőr
Paulovics Zsolt / Aczél Attila
OKTAT60 Hatvani KSZSE
Hudák – Répási 3, Padla 2, Molnár Kristóf, Buday 4, Vad 1, Veres 5
Cserék
Szarvas András – Horváth 7 (4), Hasilló 2, Blazsek 1, Szarvas Ádám 2, Varjú 2, Pintér, Tóth 1 (1), Igó 5

Férfi felnőtt csapatunk az OKTAT60 Hatvani KSZSE 2019. február 16-án (szombat) játszotta a tavaszi szezon első bajnoki mérkőzését. Hazai pályán a Kisvárdai KC csapata ellen játszottunk és arattunk 13 gólos győzelmet.

A mérkőzésről a csapat egyik új játékosát Igó Ádámot, valamint az edzőt, Bárány Zsoltot kérdeztük.

Igó Ádám
játékos

Ez volt az első bajnoki mérkőzésed, amit a csapattal játszottál. Milyen volt, hogy érezted magad a pályán?
Elsősorban szeretném megköszönni a bizalmat Antalóczy Péter Elnök Úrnak és az Egyesület vezetőségének, hogy fogadtak és ide igazolhattam, illetve a mai játéklehetőséget Bárány Zsoltnak, és az edzőknek.
Szerintem mindenki nagyon jól játszott a csapatból és így nekem is könnyebb volt a játékba beilleszkednem. Nagyon jól éreztem magam a pályán, jó volt a csapat összhangja. Mindenki biztatta a másikat és ha kellett besegítettünk egymásnak a védekezésben. Nekem is sikerült eredményesek lennem és a győzelem mellett ennek is nagyon örülök.

Bárány Zsolt
edző

A tavaszi szezon első mérkőzése volt a mai, ahol a lányokhoz hasonlóan 13 gólos győzelemmel hoztuk a mérkőzést. Kérlek, értékeld a mai mérkőzést.
A Kisvárda egy nagyon komoly csapat és tartottam tőle, hogy meglepetést okoznak nekünk. Nagyon jól képzett játékosokból áll és csapatként is jól működnek. Az első félidőben meg is mutatkozott a csapat ereje, hiszen minden mindegy alapon vették fel velünk a kesztyűt és be kell, hogy valljuk, az első félidőben bizony nagyon szoros mérkőzést játszottunk, hiszen vezettek is ellenünk.

Eleinte eléggé nehezen tudtuk rendezni a sorainkat, elmaradtak a bravúrok, nem voltunk elég pontosak és időnként a védekezés is döcögött.
Az első félidő végére azonban, ha kínkeservesen is, de 15-13-ra vezettünk. A második félidőben azonban a srácok ráéreztek a játékra és az addig is jó kapusteljesítményünk helyenként bravúros volt. A helyzeteket sokkal jobban tudtuk érvényesíteni és ennek köszönhetően egyre inkább nőtt a gólkülönbség a két csapat között. Ki kell emelnem Szarvas Andrást, aki olyan kapusteljesítményt mutatott be a második félidőben, hogy gyakorlatilag nem lehetett gólt lőni neki, még ziccerből sem.
Egy laikus számára ez a mai mérkőzés egy sima győzelem volt, de mi tudjuk igazán, hogy nagyon meg kellet küzdenünk érte. Gratulálok csapatomnak és természetesen a kisvárdaiaknak is.

A mai napon két új játékosunk is pályára lépett. Mi a véleményed a mai teljesítményükről?
Igó Ádám és Hasilló Norbert, két fiatal, nagyon tehetséges játékos. Nagyon sok munka van még előttük, de nyilvánvalóan jól beilleszkedtek a csapatba. Reményeim szerint hasznos tagjai tudnak lenni a csapatnak!