Miénk a tabella 2. helye!

BP. Elektromos SE – Hatvani KSZSE 22:31 (12:15)
Játékvezetők:
Kovács Márk, Nagy Balázs Attila
Játékosok:
Hatvan: Juhász Krisztián, Kontra Dániel (kapusok) Igó Ádám (5), Nagy Balázs (7), Veres Balázs (5), Pampuk Zsombor, Kovács Gergő (1), Gyuris Bálint (1), Racskó Ádám, Imre Viktor (2), Előházi Máté (1), Takács Milán, Tamás Bálint, Csikós Levente (9)

Férfi ifjúsági csapatunk 2019. december 8-án (vasárnap) játszotta az őszi bajnoki szezon utolsó mérkőzését a BP. Elektromos SE csapatával, akikkel szemben magabiztos, 9 gólos győzelmet arattak, ezzel a tabella 2. helyén „telelnek”.

A mérkőzésről a csapat edzője, Pápa János számolt be:

„Elérkeztünk a bajnokság feléhez, és úgy készültünk erre mérkőzésre, hogy a győzelmünk esetén pontelőnnyel a tabella második helyén telelünk. A héten elléggé döcögős volt a felkészülésünk, többen betegség, illetve iskolai elfoglaltság miatt hiányoztak az edzésekről. A mérkőzésre is ezen okok végett, csak 14-en utaztunk el a megszokott 16 fő helyett. A mérkőzés előtt felhívtam a figyelmet, hogy szokatlan időpontban játszunk (vasárnap de. 11.00), ezért már a bemelegítési fázisra teljes koncentrációt kérek, nehogy a meccs elején meglepjenek minket. A megbeszélteket betartották játékosaim, ugyan nem „életük mérkőzését” játszották, sőt igazi szezon végit, de végig magabiztosan védekezve, illetve 31 gólt lőve teljesen megérdemelt győzelmet szereztünk. Dobogón telelünk úgy, hogy a szezon elején léptünk magasabb osztályba!

Gratulálok a srácoknak, büszke vagyok rájuk”