Molnár Kristóf

Rövid riportok keretein belül szeretnénk bemutatni, az OKTAT60 Hatvani KSZSE férfi felnőtt csapatának új játékosait.

1. Kérlek egy pár szóval mesélj az eddigi pályafutásodról!
Mezőkövesden nevelkedtem, ott játszottam. U23-as korosztályban, majd az NB I/B felnőtt csapatban is. Az NB II Észak-kelet felnőttben harmadik helyet szereztük meg a mezőkövesdi U23-as csapattal. Beállós vagyok, de főként a hármas védő az én területem. Füzesabonyban játszottam még, ezután elkerültem a Törökszentmiklósi Székácshoz NB I/B-be, onnan jöttem ide.

2. Miért esett a választásod most a Hatvani KSZSE-re?
Korábbi csapattársam, Répási Norbi már itt játszik és említette, hogy jó kis csapat épül itt. Vannak célok, ami engem motiválnak, és szeretnék én is a részese lenni. Közben az elnökség segítségével munkát is találtam a városban, így a közeljövőben szeretnék ideköltözni.

3. Hogy megy a beilleszkedés?
Nagyon jól halad. Egy-két embert már ismertem, de akit nem, azokkal is megtaláltam a közös hangot, szerintem semmi probléma nincs, nagyon jó kis csapat leszünk.

4. Most edzőtáborban vesztek részt. Hogy érzed, hogy halad a felkészülés? Konkrétan a tiéd, illetve a csapaté.
Úgy érzem, hogy egyre jobb formában vagyunk, ez már a második hetünk. Az elején azért döcögött egy picit, mindenkinek vissza kellett szokni a pihenés után. Most már azt mondom, hogy szépen alakul a csapat.

5. Milyen teljesítményt vársz el magadtól az idény során?
Próbálok minél jobb teljesítményt nyújtani, nyilván lesznek nekem is rosszabb meccseim, de azért van a csapat, hogy kihúzzuk egymást az ilyen helyzetekből.

6. Mit vársz el a csapattól az idény során?
Kimondva-kimondatlanul is a feljutás a cél. Remélem ezért fogunk harcolni. Ha nem sikerül a szezon végén az első helyet megszereznünk, az egy csalódás lesz a számunkra.