Nagy gólarányú győzelem a Szepa KSE csapata ellen

Szepa KSE- Hatvani KSZSE 23:53 (11:25)

Női felnőtt csapatunk 2020. február 29-én (szombaton) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. A Szepa KSE otthonába látogattak, akikkel szemben az őszi bajnoki fordulóban is nagy gólarányú győzelmet arattak a lányaink. Ez most sem történt másképp, hiszen 30 góllal sikerült legyőznünk a bajnoki tabella utolsó helyezettjét.

Tekintettel arra, hogy a csapat edzője, Padla József szintén ugyanezen a napon játszott bajnoki mérkőzést a csapat játékos-edzője Király Ramóna volt, akinek a beszámolóját tesszük most közzé nektek:

„A tabella utolsó helyén álló Szepa KSE vendége volt női felnőtt csapatunk a hétvégén, és a lányok hozták a “kötelezőt”.

A mérkőzés fő pozitívuma az volt, hogy a jegyzőkönyvben szereplő játékosok közül mindenki pályára lépett, és élt is ezzel lehetőséggel, Legalább egy gólt minden mezőnyjátékosnak sikerült szerzenie. Egy sok gólos mérkőzésen sikerült nagy gólarányú győzelmet aratni, bár viszonylag sok kapott góllal zártuk a mérkőzést, ez lehet az egyetlen negatívum, amit megemlíthetek.

Remélem mindenki számára adott egy kis önbizalmat ez az eredmény, és tudunk belőle építkezni a hátralevő tavaszi fordulókra”