“Nagyon örülünk ennek az egy pontnak”

Női felnőtt csapatunk Salgótarján elleni mérkőzése után a csapat irányító játékosával, Rózsa Veronikával készítettünk egy rövid riportot:

Veró! Először is szeretnék gratulálni a csapatnak, hiszen egy döntetlen eredmény született a Salgótarján csapata ellen, akiktől az őszi fordulóban három gólos vereséget szenvedtünk. Nem könnyű a helyzetetek, hiszen mérkőzésről-mérkőzésre szinte mindenki hatvan percet játszik végig. Te minden mérkőzésen egy kulcsember vagy. Hogyan értékelnéd a mérkőzést, illetve, hogy látod a csapat jelenlegi helyzetét?

Köszönöm a gratulációt a csapat nevében is. Nagyon örülünk ennek az egy pontnak, azt gondolom, hogy ez egy győzelemmel felérő döntetlen eredmény lett. Amit múlt héten Hevesen ott hagytunk, azt most sikerült ezzel visszahoznunk. Nagyon szeretném kiemelni a szurkolókat, illetve a hazai pálya hangulatát (már amennyire ez hazai nekünk), mert fergeteges volt, és ők „hajszoltak” bele minket abba, hogy a második félidőre visszahozzuk magunkat a mérkőzésbe. Nagyon boldog vagyok, mert mindenki hozzá tudta tenni a maga dolgát. Igen, nem vagyunk sokan. Remélem, hogy a sérültjeink, illetve a betegeink minél előbb a csapat rendelkezésére tudnak állni, mert az mindenkinek sokat segítene. Azt is nagyon remélem, hogy hamarosan Hatvanban játszhatjuk a hazai mérkőzéseinket, mert biztos vagyok benne, hogy az még többet hozzáadna a csapat teljesítményéhez és a mérkőzések hangulatához!

Tulajdonképpen a te gólod döntötte el a mérkőzés kimenetelét, hiszen te álltál oda az utolsó büntető lövéséhez. Hogyan érezted magad, izgultál?

Már nem izgulok ilyeneken, nyilván van rajtam egy teher, de azt hiszem, hogy az én tapasztalatommal ezt már meg kell tudni oldani, úgyhogy nem izgultam egyáltalán.

Köszönöm! Még egyszer gratulálok, jó pihenést nektek!

Köszönjük szépen!