NASK-PKE – OKTAT60 Hatvani KSZSE 24:36 (14:17)

Mérkőzés időpontja
2018. 09. 22. 13:15
Játékvezetők
Frank Donát, Mucza Norbert
Nézőszám
30 fő
Hatvani KSZSE
Kométh M., Juhász K., (kapusok) – Fehér 1, Előházi 1, Molnár M. 2, Kovács 3, Tamás, Imre 4, Baranyi 15 (6), Gyuris, Krizsán 1, Kátai, Csikós 3, Molnár Á. 3, Pampuk 2
Edző
Pápa János

Férfi ifjúsági csapatunk szeptember 30-án (vasárnap) idegenben a NASK-PKE csapatával mérkőzött meg, akikkel szemben 12 gólos győzelmet arattak. A mérkőzésről a csapat edzője Pápa János számolt be.

PÁPA JÁNOS
edző

Meglehetősen szokatlan időpontban játszottunk Püspökladányban, de ennek ellenére a fiúk motiváltan álltak a pályára. Jól kezdtük a mérkőzést már rögtön az elején nagy tempót diktáltunk az ellenfélnek és ennek köszönhetően hamar elhúztunk 4-5 góllal az ellenfelünktől.
A félidő második felére egy kicsit kapkodóvá vált a játékunk ezt a NASK ki is használta és a szünetre úgy mentünk el, hogy az ellenfél 3 gólra felzárkózott. A szünetben próbáltam a fiúkat „visszarántani” a kezdeti játékmenetbe és megbeszéltük, hogy a saját tempós játékunkat rá kell „erőltetnünk” az ellenfelünkre és a mi akartunknak kell érvényesülnie.
A srácok a második félidőben be is tartották, amit megbeszéltük és végül egy magabiztos győzelmet arattunk. Szeretném kiemelni Baranyi Máté teljesítményét, aki 15 gólt lőtt a mérkőzés alatt, valamint Molnár Ádámot és Molnár Mátét, akik mindvégig határozottan védtek.

A külön dicséretek mellett a csapatom minden tagjának szeretnék gratulálni a mérkőzésen nyújtott teljesítményért.