Negyedik helyen zárta a 2022/2023-as bajnokságot női felnőtt csapatunk

Hatvani KSZSE – Szentendrei NKE 25-27,(15-12)

Múlt hét csütörtökön játszotta a szezon utolsó mérkőzését női felnőtt csapatunk. Hazai pályán fogadták a tavalyi bajnok, Szentendre csapatát. Egy kimondottan jól sikerült első félidő után, a mérkőzés végére elfáradt csapatunk végül két gólos vereséget szenvedett, és így negyedik helyen zárta a szezont. Köszönjük a közel 250 szurkolónak, akik igazi meccshangulatot teremtettek és végig biztatták a lányokat.

A mérkőzést és a szezont a csapat edzője, Bárány Zsolt értékelte:

Már az elején beszéltünk arról, hogy nagyon nehéz bajnokságba kezdtünk az év elején, hiszen nem ismertük az ellenfél csapatokat, így menetközben kellett belerázódnunk a dolgokba. Örömmel tapasztaltam, hogy a lányok igencsak fel tudták venni a versenyt a többiekkel. Ahogy meneteltünk előre úgy szépen jöttek az eredmények is. Igaz, hogy kevesen voltunk már a kezdésnél is, de akkor még tudtunk korrigálni. Nagyon szépen lement az őszi szezon, tavasszal elkezdtük a mérkőzéseket és mint tudjuk, elért minket a sérüléshullám. Meghatározó játékosainkat veszítettük el, beálló pozícióra az utolsó mérkőzésre gyakorlatilag nem maradt játékosunk. Borzasztóan nehéz egy olyan csapattal felvenni a versenyt, akik idejönnek tizenhat játékossal. A Szentendre tavaly megnyerte ezt a bajnokságot, ennek ellenére az első félidőben sehol sem voltak. Számítottam arra, hogy valahol vissza fog ütni, hogy nincsen cserénk, emellé a beállónk sajnos sérülten vállalta a játékot, és addig ameddig bírta pályán is volt. Érthetetlen módon sajnos a játékvezetőknek voltak olyan „belenyúlásai” a mérkőzésbe véleményem szerint, ami nem könnyítette meg a helyzetünket. Mindent összevetve nagyon szép szezont zártunk, nagyon büszke vagyok a lányokra, mert mindegyikük a szívét-lelkét kitette a pályára mérkőzésről-mérkőzésre!
Külön köszönet azoknak a szurkolóinknak, akik eljöttek és buzdítottak minket nemcsak az utolsó mérkőzésen, hanem az egész szezonban! A távozó játékosainknak további sok sikert kívánunk az életben!