Negyedszerre került megrendezésre az OKTAT60 Kupa /III. rész/

Egyesületünk immár negyedik alkalommal rendezte meg a már hagyománnyá vált két napos OKTAT60 Kupát. Az esemény előtt pár nappal megváltozott a kupa menetrendje, hiszen a Rév TSC csapata visszalépett a kupától, mert több játékosuk is megbetegedett, így a csapatok körmérkőzést játszottak rövidített játékidőben.

A csapatunk a kupán végül a harmadik helyezést érte el. Gratulálunk nekik, valamint a többi csapatnak is. Köszönjük, hogy jelenlétükkel emelték a kupa színvonalát!

A két napos kupáról az OKTAT60 Hatvani KSZSE férfi csapatának vezetőjét, Bárány Zsoltot kérdeztük. Sajnos a Gödöllői KC-t is kerestük a riporttal kapcsolatban, de egyéb elfoglaltságok miatt nem tudtak rendelkezésünkre állni!

Bárány Zsolt
OKTAT60 Hatvani KSZSE


Az utolsó pillanatban felborult a kupa programja egy csapat kiválása miatt, így ugyan közel annyi időt, de több mérkőzést játszottatok. Hogyan értékeled a két napos kupát?
Eléggé vegyesen. Ez torna a felkészülést szolgálta volna a két hét múlva esedékes rajtra. Szerettem volna, hogyha itt egy magabiztos játékkal egy jó eredményt érünk el. Pillanatnyilag azt látom, hogy csapat nincs ott, ahol kellene, hogy tartsunk, több probléma is van. Fizikális és mentális problémákat láttam, de a megváltozott csapatszerkezet sem működik még tökéletesen. Össze kell kovácsolni a csapatot, a játékosoknak jobban meg kellene érteniük egymást. Kicsit elégedetlen vagyok a teljesítményünkkel.

Azért lehetett látni, hogy tényleg egy felkészülés volt, hiszen rengeteget cseréltél. Volt, amikor gyakorlatilag komplett sorokat. Természetesen ennek is meg van a szakmai része. Esetlegesen ez szerinted a végeredmény szempontjából –bár ez felkészülési kupa-, hogy érzed, nem befolyásolta?
Nézd, ez egy kupa, konkrétan egy felkészülési kupa, ezért az eredmény igazából nem számít, viszont nekünk nagyon komoly céljaink vannak. A bajnokságot szeretnénk megnyerni és ezt egy sorral nem lehet megtenni, ahhoz minden játékosnak 100 %-ot kell teljesíteni. A második napra sajnos volt két sérültünk, de ilyen a bajnokságban is előfordulhat. Ugyanakkor azt is látni kell, hogy hosszútávú céljaink vannak és most szükség van egy keretszűkítésre, látni kell, hogy kire számíthatunk a bajnokság második felében.

Tehát, kicsit erre is jó volt ez a kis felmérő.
Természetesen, hiszen úgy nem akarok senkit kihagyni, hogy nem adom meg neki a lehetőséget, hogy bizonyítson.

Gödöllői KC