Neked talán csak egy sport…

Tisztelt Kézilabda Szurkolók!
Kedves Barátaink!

Ezúton köszönjük mindazoknak, akik folyamatosan nyomon követik az Egyesületünk életével kapcsolatos információkat, ebben a helyzetben is! Köszönjük a megosztásokat, és az egyetértő, támogató szavakat is.
Azért is fontos, mert a polgármesterrel ellentétben mi nem rendelkezünk több száz millió forintnyi közpènzből fenntartott média felülettel, így a saját eszközeink segítségével tudjuk eljuttatni a mi álláspontunkat másokhoz.
Mi nem tudjuk elmondani a véleményünket a hatvaniak pénzéből fenntartott médiában, sőt azon túl, hogy folyamatos támadásoknak vagyunk kitéve, még az Egyesülettel kötött megállapodást is felmondták, tehát ez az oka, hogy semmiféle hír – hazugságokon, vagy gyalázkodásokon kívül- nem jelenik meg rólunk.
Sajnáljuk, hogy ez a helyzet ellehetetleníti a hatvani kézilabdázást, és már nem csak a sikereinket, hanem alapvetően a munkánkat is veszélyezteti.
Kérünk titeket, hogy továbbra is kísérjétek figyelemmel oldalunkat és támogassatok minket egy megosztással is, hogy minél több emberhez jusson el az igazság!
Hajrá Hatvan!
Hajrá Hatvani KSZSE!