Nem adtuk oda a két pontunkat az FTC-nek!

Hatvani KSZSE- FTC U21- Diagnosticum 36:32 (17:13)
Játékosok:
HATVAN: HUDÁK – KOVÁCS P. 7, Padla 4, Sándor R. 1, MOLNÁR K. 4, Bali R. 1, Nagy B. 1. Csere: Szarvas A. (kapus), Blazek 1, BUDAY 5, Horváth R. 5 (2), Igó, Répási 1, Vad Zs. 2, Varjú 1, Veres 3.

Férfi felnőtt csapatunk 2019. november 16-án (szombaton) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. Hazai pályán fogadták az FTC U21- Diagnosticum csapatát. Fiaink 4 góllal győzték le az ellenfelet és ezzel megszerezték ötödik győzelmüket a bajnokságban.

A mérkőzésről a csapat edzőjét, Bárány Zsoltot kérdeztük:

Zsolt! Néhány perccel ezelőtt ért véget a mérkőzés, ahol 4 góllal sikerült győznünk és ezzel újabb két pontot szereztünk a bajnokságban. Kérlek, értékeld a mai mérkőzést.

Számunkra fontos két pontot sikerült ma bezsebelnünk, hiszen ezzel el tudtunk szakadni a kritikus középmezőnytől. A jó játékunknak köszönhetően ez a győzelem nagy lépés volt az őszi céljaink elérésében, ami abszolút erősíti a csapat morálját és még inkább növeli a lelkesedésünket.

Azt gondolom, hogy bátran kimondhatjuk azt, hogy Hudi remek formában védett ma a kapuban, ami nagyban hozzájárult a győzelmünkhöz. Mint tudjuk pár nappal ezelőtt ünnepelte a születésnapját, de inkább ő adott nekünk ajándékot a mai teljesítményével.
Igen, parádés formában volt ma, remek védéseket láthattunk tőle.

Mi a következő állomás?

Szombaton idegenben játsszuk a következő bajnoki fordulót a Nyíregyházi SN csapatával, akik jelenleg a tabella utolsó előtti helyén állnak. Természetesen egy ellenfelet sem szabad alábecsülni, így folytatjuk tovább az edzéseket és reméljük, hogy a hatodik győzelmünkkel és újabb két ponttal térhetünk majd haza.

Gratulálunk a mai győzelemhez és sok sikert szombatra!

Köszönjük, illetve azt is, hogy ilyen sokat kilátogattak a mai mérkőzésre és fáradhatatlanul drukkoltak végig a csapatnak!