Nem sikerült megismételni a tavaszi bravúrt

Kazincbarcikai KSE- OKTAT60 Hatvani KSZSE 19:17 (37:33)

OKTAT60 Hatvani KSZSE:JUHÁSZ – Sepsi 2, Dánffy Diána 1,Ledacs Kiss Szonja 3, DÁNFFY DORINA 8, RÓZSA 15(4), Ézsiás
Cserék: Szikra 2, Korbély, Németh, Tóth 2

Az eredmény alakulása:9.p.:4-4, 15.p.:10-6, 21.p.:14-9, 29.p.:18-17, 35.p.:21-21, 46.p.:26-25,51.p.:31-28
Kiállítások: 8 ill. 6 perc
Hétméteresek: 3/3, ill. 6/4

Női felnőtt csapatunk 2022. március 12-én játszotta a 2021/2022-es bajnokság tavaszi fordulójának következő mérkőzését. Az ellenfél a Kazincbarcikai KSE csapata volt, akiket az őszi fordulóban hazai pályán, bravúrosan négy góllal sikerült legyőznünk. A bravúrt sajnos most nem sikerült megismételni, hiszen a különbség most is négy gól lett, de most a kazincbarcikaiak javára.

A mérkőzést a csapat edzője, Bárány Zsolt értékelte:

Zsolt! Négy gólos vereséget szenvedtünk most, az ősszel azonban sikerült hazai pályán legyőznünk őket. A mostani mérkőzés egy kicsit dadogós volt, ennek ellenére benne volt a pakliban egy döntetlen eredmény is. Voltak hiányosságok a mai mérkőzésen. Hogyan értékelnéd?

Ott kezdeném először is, hogy nem ugyanolyan feltételekkel voltunk itt, mint az őszi fordulóban. Hiányzott Antóni Viktória a kapuból, a második félidő első perceiben piros lappal kiállították Ledacs Kiss Szonját, és eleve kevés játékossal is jöttünk. Túl sok variálási lehetőségünk nem volt, de ettől függetlenül minden tiszteletem azé a kilenc játékosé, akik mindent megtettek. Itt szeretném kiemelni Juhász Enikő kapusunknak a teljesítményét, aki az elvárásokhoz képest sokkal jobb eredményt hozott, amiért nagyon büszke vagyok rá!

Leginkább a védekezésben voltak hibák, a támadásaink döntő többséges sikeres volt, hiszen 33 gólt szereztünk. A második félidő egy kicsit jobban sikerült. Mit mondtál a lányoknak a szünetben?

Túl nagy veszíteni valónk nem volt, ahogy variációs lehetőségünk sem. Az utolsó tartalékerők mozgósítása volt a cél, a nagyobb koncentráltság. Talán a labdacsapdák helyezése, amibe egyszer-kétszer sikerült belekényszeríteni az ellenfelet. Sajnos nincs sok lehetőségünk, sokszor ahogy esik úgy puffan sajnos. Persze, ebbe próbálunk némi logikát is beletenni, de ez sajnos nem mindig elegendő a győzelemhez.

A következő ellenfél a Kállósemjén csapata lesz, akikkel szemben talán egy kicsit könnyebb lesz a helyzetünk. Korábban már említetted, hogy minden mérkőzés előtt ugyanúgy készültök függetlenül attól, hogy a tabellán hol szerepel az ellenfél, hiszen senkit nem lehet lebecsülni.

Ez egyértelmű, amíg fontos bajnoki pontokat kell szereznünk addig minden mérkőzésre ugyanúgy kell készülnünk. Külön öröm számunkra, hogy végre Hatvanban tudunk játszani, hazai pályán, hazai közönség előtt.