Női felnőtt csapatunk a bajnokság előtt

Egyesületünk női felnőtt csapata július 30-án kezdi meg a következő bajnoki szezonra való felkészülését a Hatvani Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola tornacsarnokában.

Két héten keresztül heti 3-4 alkalommal a tornacsarnokban tartjuk majd a labdaedzéseket, augusztus 14-19. között pedig Sirokra megy a csapat edzőtáborba, ahol napi három edzést tartanak majd.

A csapathoz több új játékos is érkezik a szezonra, többek között:

    Deák Dalma – Eszterházy KESC /átlövő/
    Tóth Brigitta – Pásztói Kézilabda Club /átlövő, irányító/
    Blaskó Viviána – NEKA- Nemzeti Kézilabda Akadémia /beálló/
    Palicza Janka – Pásztói Kézilabda Club /átlövő/

Az edzések nagy része a Kodályban van, de az augusztus 11-én kezdődő padlóburkolat cseréje miatt az erőnléti edzések a B40 Fitness Centrumban lesznek megtartva, valamint a további edzések a kartali sportcsarnokban zajlanak majd.

A felkészülésben nagy könnyebbség számunkra, hogy a csapat a Pest megyében maradt, így az ellenfeleink ismerete az előnyünkre is válhat, illetve a régi játékosok összeszokottsága és összhangja nagyban megkönnyíti és segíti az új játékosok beilleszkedését.

Az edzőmérkőzésekről egyelőre annyit tudunk biztosan, hogy augusztus 24-én a domonyi csapattal mérkőzünk meg, oda-vissza játszással. A további mérkőzések szervezése jelenleg még folyamatban van.

A sorsolás dátumát még nem tudjuk, így emiatt a csoportbeosztást sem, mondta el Bárány Zsolt a csapat edzője, akinek a célja a dobogó első fokának megszerzése és a csapat felkerülése az NB II-be.