Női felnőtt csapatunk felkészülése a rájátszásra

Felnőtt női csapatunk számára alig hogy véget ért a bajnokság alapszakasza, már itt is van a következő megmérettetés a felsőházi rájátszás. Lányainknak nem lesz könnyű feladata, hiszen az egyik legerősebb együttessel kerülnek szembe az Érd II. csapatával. A mérkőzésre való felkészülésről, a lányok edzője, Bárány Zsolt számol be.

„Az alapszakasz befejeztével azt hiszem elsőnek is értékelnünk kellett, hogy mit sikerült elérnünk ebben a bajnoki szezonba eddig. Hatalmas dolog a csapattól, hogy sikerült idáig eljutnunk, hiszem a célt, amit kitűztünk magunkkal szemben, azt elértük, méghozzá nem is akármilyen módon. A 2018-as évben, 7-ből 7 győzelem ez álomszerű volt!

Sajnos, az örömbe egy kis ürüm is vegyült, hiszen a 4. helyen végeztünk, ezzel pedig a megyei bajnokság A csoportjának első helyezettjével kerültünk szembe. Az Érd II. csapata nyilvánvalóan esélyesebb nálunk. Enyhén szólva sem lesz egyszerű feladatunk, egy olyan együttessel szemben, melyet fiatal, tehetséges játékosok alkotnak, és jóval többet edzenek nálunk.

Természetesen, tisztességgel próbálunk felkészülni az összecsapásra, és rendkívül jókor jött ez a három hetes szünet erre a célra. Heti három edzés során igyekszünk az erőnlétünkön javítani, valamint a labdás és egyéni szituációkat is begyakorolni. Ezekkel úgymond szeretnénk önmagunkat megerősíteni, és biztosabbá tenni a labdabirtoklásunkat.

Azzal azért tisztában vagyunk, hogy ennek a találkozónak nem mi vagyunk az esélyesei, de ettől függetlenül szeretnénk tisztességgel helytállni, és megmutatni, hogy nem véletlenül jutottunk el ideig, és méltóan harcoltuk ki a felsőházi tagságot.

Szeretnék kérni minden hatvani szurkolót és kézilabda rajongót, hogy most hétvégén jöjjön el, és a helyszínen támogassa a lányokat. Megérdemlik, hogy hazai környezetben egy kitűnő közönség buzdítsa őket, arról nem is szólva, hogy nagy szükség lesz rá! Bízom benne, hogy minden játékosom a rendelkezésre áll és, hogy mindenki részt tud venni ezen a kitűnő összecsapáson.”

A csapat ellenfeléről, az Érd II. csapatáról, valamint az összecsapásról, a hét folyamán bővebben is írunk.