Női felnőtt csapatunk új játékosa, Horváth Mónika

Rövid riport keretén belül szeretnénk bemutatni nektek női felnőtt csapatunk új játékosát, Horváth Mónikát, aki a csapat új szélső játékosa

.

Mikor döntötted el minden kétséget kizáróan, hogy a kézilabdával szeretnél foglalkozni?

10-11 évesen, amikor a Fradi serdülő csapatába kerültem, ott már éreztem, hogy ez egy örök szerelem lesz.

Kérlek, mesélj az eddigi pályafutásodról. Mit tartasz a legnagyobb sportsikerednek?

Általános iskolás koromban ismerkedtem meg a kézilabdával Szigetszentmiklóson. Ezután a ranglétrát végig járva a Fradiban töltöttem 8 szuper évet és tagja lehettem a 2006-ban EHF kupát nyert csapatnak, amit sosem felejtek el. Ezt követően több csapatban is volt szerencsém szerepelni NB I-ben (Makó, Kiskunhalas, Hunnia) és NB I/B-ben (Kispest, Göd, Pilisvörösvár), majd 4 évet töltöttem Esztergomban NB II-ben. Szerencsére rengeteg olyan élményben volt részem a pályafutásom során, ami maradandó, így kiemelni nem tudok egyet sem, mert adott pillanatban mindig azok a legértékesebbek, legfontosabbak, amikért éppen küzdünk.

Hogyan kerültél a hatvani csapathoz, és miért pont erre az Egyesületre esett a választásod?

Rózsa Verán keresztül érkezett a lehetőség, hogy leigazoljak. Az edző által felvázolt elképzelések és tervek nagyon szimpatikusak voltak és nem utolsó sorban a lányokról is az volt az első benyomásom, hogy egy lelkes, céltudatos és nagyon szimpatikus csapathoz érkezem.

Mit vársz az idei szezontól? Mi a célod egyénileg, és mit vársz el a csapattól?

Nagyon szeretném, ha megtudnánk tartani a jelenlegi helyezésünket és az sem lenne “baj”, ha még egy kicsit előrébb is tudnánk kerülni. Bízom benne, hogy tudok segíteni és hasznos tagja tudok lenni a csapatnak.

A játékosok közül van olyan, akit már régebb óta ismersz, vagy olyan, akivel már játszottál együtt, egy csapatban?

Rózsa Verával együtt nőttünk fel a Fradiban és azóta is barátok vagyunk.

Mi a hobbid? Mit szeretsz csinálni a szabadidődben?

Szeretem a szabadidőmet is aktívan eltölteni így szívesen kirándulok, sétálok, próbálok ki más sportágakat, de legalább ennyire szeretek a párommal, a barátaimmal és a családommal közös programokon is részt venni.

Kedves Móni!
Kívánjuk egyesületünk nevében, hogy a nálunk töltött idő alatt az általad kitűzött célokat sikerüljön elérned mind a csapattal, mind egyénileg. Reméljük, megtalálod a számításaidat a hatvani csapatban!
Üdvözlünk a Hatvani KSZSE-nél!
Sok sikert kívánunk!