Női felnőtt csapatunk új játékosa, Szarvas Nóra

Női felnőtt csapatunkhoz a nyáron több új játékos is érkezett, akik a szezon során hozzásegíthetik az NB II-es csapatunkat a bajnokságban való minél jobb szerepléshez. Szarvas Nórát sokaknak nem kell bemutatnunk, hiszen korábban már játszott az Egyesületünknél. Két év után most újra a női felnőtt csapatunkat fogja erősíteni.

Ismerjétek meg Szarvas Nórát, aki a csapat új átlövő játékosa

Két év után térsz vissza a Hatvani KSZSE-hez. Miért döntöttél úgy, hogy visszajössz?

A klubbal közösek a céljaink, a bajnokságban minél jobban szerepelni és a lehető legjobb eredményt elérni. Így nem volt nehéz a döntés.

Mit vársz az idei szezontól? Mi a célod egyénileg, és mit vársz el a csapattól?

Bármilyen erős is lesz a bajnokság, szeretnék dobogós helyen végezni. A játékperceimmel pedig szeretném segíteni a csapatot mind támadásban, mind védekezésben. Támadásban gólveszélyes, védekezésben pedig egy agresszív fal oszlopos tagja szeretnék lenni. Sok ismeretlen és új csapattárs lesz, de szeretném, ha rövid időn belül egy szoros csapategységgé kovácsolódnánk és együtt küzdenénk közös céljainkért.

Kedves Nóra!
Kívánjuk egyesületünk nevében, hogy a nálunk töltött idő alatt az általad kitűzött célokat sikerüljön elérned mind a csapattal, mind egyénileg. Reméljük, megtalálod a számításaidat a hatvani csapatban!
Üdvözlünk a Hatvani KSZSE-nél!
Sok sikert kívánunk!