Női felnőtt csapatunk új játékosa, Szarvas Regina

Női felnőtt csapatunkhoz a nyáron több új játékos is érkezett, akik a szezon során hozzásegíthetik az NB II-es csapatunkat a bajnokságban való minél jobb szerepléshez. Rövid riportok keretén belül igyekszünk bemutatni őket.
Ismerjétek meg Szarvas Reginát, aki a csapat új irányító, átlövő játékosa.

Mikor döntötted el minden kétséget kizáróan, hogy a kézilabdával szeretnél foglalkozni?

Jászárokszálláson születtem, itt ismerkedtem meg a sportággal a városi csapatban. Innen Nádori Pali bácsi hívására kerültem Budapestre, a Szent István SE csapatához, ezután vált a napjaim részévé a kézilabdázás.

Kérlek, mesélj az eddigi pályafutásodról. Mit tartasz a legnagyobb sportsikerednek?

A jászárokszállási kezdetek után 4 évet játszottam a SZISE csapatánál, ahol egy nagyon jó közösség tagja lehettem. Az érettségi után, 2014-ben Mosonmagyaróvárra igazoltam, de szeptemberben elszakadt a hátsó keresztszalag a jobb térdemben, így az a szezon nem úgy sikerült ahogy elterveztem. A következő szezont ismét a Szent István SE egyesületében töltöttem el, majd az NB I-be feljutó Kispest csapatához igazoltam. A 2017/2018-as szezonban visszatértem a SZISE-hez, és 5 éven át maradtam itt, a játék mellett elkezdtem edzőként is dolgozni az egyesületnél. Sajnos tavaly októberben egy mérkőzésen elszakadt az Achilles-ín a bal lábamban, így az előző szezon rövidre sikerült számomra. A műtét után elkezdtem a rehabilitációt, ami mellett januárig dolgoztam edzőként a SZISE-nél. Az elmúlt hónapokat a BVSC-Zugló csapatánál töltöttem, amit ezúton is szeretnék megköszönni nekik, nagyon nehéz helyzetben segítettek.
Nem tudnék kiemelni egy győzelmet vagy eredményt sem az elmúlt évekből, mind másként volt különleges. Örülök, hogy több érmet szerezhettem az évek alatt különböző bajnokságokban, illetve, hogy pályára léphettem NB I-ben.

Hogyan kerültél a hatvani csapathoz, és miért pont erre az Egyesületre esett a választásod?

A tavalyi évben az ifjúsági csapatomból három játékos játszott kettős játékengedéllyel itt, akik mindig pozitív dolgokat meséltek az edzésekről, mérkőzésekről, hangulatról, így alapvetően szimpatikus volt számomra az egyesület. A férjemmel szerettünk volna Budapestről vidékre költözni és Hatvanban találtunk olyan házat, ami minden szempontból megfelelő számunkra. Ezután beszéltem a vezetőséggel, szerencsére megegyeztek az elképzeléseink így hamar közös nevezőre jutottunk. Várom már a közös munkát!

Mit vársz az idei szezontól? Mi a célod egyénileg, és mit vársz el a csapattól?

Nem ismerem az NB II-es bajnokság erőviszonyait, így nehéz elvárásokat megfogalmazni. Az NB1/B szűkítése miatt biztos erősödni fog a színvonal, így jó mérkőzésekre számítok. Bízok benne, hogy ezúttal a Covid se fogja akadályozni a mérkőzéseket és a felkészülést. Egyénileg szeretném visszanyerni a sérülés előtti formámat, ismét játékba lendülni és természetesen hasznos tagjává válni a csapatnak. Az utolsó két szezonban kicsit elvesztettem a játék iránti lelkesedésemet, de most volt pár hónapom átértékelni a dolgokat, így leginkább csak élvezni akarom a pályán töltött időt. Remélem, hogy a csapatunk egy jó közösséget fog alkotni, akik képesek egymásért harcolni, ebben az esetben nagy baj már nem lehet.

A játékosok közül van olyan, akit már régebb óta ismersz, vagy olyan, akivel már játszottál együtt, egy csapatban?

A Dánffy ikreknek és Ledacs Kiss Szonjának voltam edzője, így őket elég jól ismerem már. Ügyes, tehetséges kis játékosok, örülök, hogy együtt dolgozhatunk jövőre, bár azért ez más felállás lesz. Remélem az öröm kölcsönös.

Mi a hobbid? Mit szeretsz csinálni a szabadidődben?

A szabadidőmet szívesen töltöm a családommal, illetve a barátaimmal. Gyakran járunk koncertekre, vagy csak összeülünk beszélgetni, ezek a programok mindig felöltenek. Emellett a férjemmel szoktunk motorozni járni, de sokszor elég egy jó sorozat vagy könyv is a kikapcsolódáshoz.

Kedves Regina!
Kívánjuk egyesületünk nevében, hogy a nálunk töltött idő alatt az általad kitűzött célokat sikerüljön elérned mind a csapattal, mind egyénileg. Reméljük, megtalálod a számításaidat a hatvani csapatban!
Üdvözlünk a Hatvani KSZSE-nél!
Sok sikert kívánunk!