Női felnőtt csapatunk új játékosa, Vanda Szilvia

Női felnőtt csapatunkhoz a nyáron több új játékos is érkezett, akik a szezon során hozzásegíthetik az NB II-es csapatunkat a bajnokságban való minél jobb szerepléshez. Rövid riportok keretén belül igyekszünk bemutatni őket.
Ismerjétek meg Vanda Szilviát , aki a csapat új balszélső játékosa.

Mikor döntötted el minden kétséget kizáróan, hogy a kézilabdával szeretnél foglalkozni?

Kislánykoromban latin táncoltam és gyakran léptünk fel az NB I-es váci csapat mérkőzéseinek a fél idejében. Ezek alkalmával lettem szerelmes ebbe a sportágba, mely a mai napig tart.

Kérlek, mesélj az eddigi pályafutásodról. Mit tartasz a legnagyobb sportsikerednek?

A Vác csapatánál nevelkedtem, az utánpótlás koromat végig itt töltöttem, játszva a serdülő, később pedig az ifi csapatban. Tavaly, a Gödöllő csapatában játszottam, akikkel egy nagyon jó szezon után, harmadik helyen zártuk a bajnokságot.

Hogyan kerültél a hatvani csapathoz, és miért pont erre az Egyesületre esett a választásod?

Nagyon szerettem volna Hatvanban játszani, szimpatikus nekem, hogy a nehézségek ellenére is mindig helyt állt a csapat az NB II-ben. Boldog vagyok, hogy az idei szezontól már én is a csapat tagja lehetek.

Mit vársz az idei szezontól? Mi a célod egyénileg, és mit vársz el a csapattól?

Rendkívül lelkes és elszánt vagyok. Szeretnék sokat tanulni, fejlődni és játszani. A vezetőség által kitűzött célok motiválóak, reményeim szerint segíteni tudom majd a csapatot az elérésükben.

A játékosok közül van olyan, akit már régebb óta ismersz, vagy olyan, akivel már játszottál együtt, egy csapatban?

Sajnos nincsen, viszont a megbeszélések során találkoztam Pankával és Vivivel, akikkel az első perctől kezdve megtaláltuk a közös hangot, bízom benne, hogy a többiek közé is sikerül hamar beilleszkednem.

Mi a hobbid? Mit szeretsz csinálni a szabadidődben?

Szabadidőmben szeretek utazni és új helyeket felfedezni.

Kedves Szilvia!
Kívánjuk egyesületünk nevében, hogy a nálunk töltött idő alatt az általad kitűzött célokat sikerüljön elérned mind a csapattal, mind egyénileg. Reméljük, megtalálod a számításaidat a hatvani csapatban!
Üdvözlünk a Hatvani KSZSE-nél!
Sok sikert kívánunk!