Női felnőtt csapatunk új kapusa, Antóni Viktória

Rövid riport keretén belül szeretnénk nektek bemutatni női felnőtt csapatunk új játékosát, Antóni Viktóriát.

Mikor döntötted el minden kétséget kizáróan, hogy a kézilabdával szeretnél foglalkozni?

10 éves koromban kezdtem, aztán ahogy megszerettem a többieket és jöttek a sikerek már nem lehetett abbahagyni egy darabig…

Kérlek, mesélj az eddigi pályafutásodról. Mit tartasz a legnagyobb sportsikerednek?

Angyalföldi vagyok, ide is jártam óvodába, iskolába, és itt is kezdtem kézilabdázni, a testnevelő tanárom hatására az Angyalföldi Sportiskolában. Serdülő bajnokságot nyertünk kétszer is, ha jól emlékszem. Folyamatosan szerepelhettem a korosztályos válogatottakban is egészen ifjúsági koromig. A sportiskolából egyenes út vezetett a Vasasig. 18 éves korom óta dolgozom, illetve Szegeden elvégeztem a testnevelő tanár- edző szakot. Emellett sajnos nekem a kézilabda nem fért már bele az életembe és teljesen abbahagytam közel két évre a sportot.

Hogyan kerültél a hatvani csapathoz, és miért pont erre az Egyesületre esett a választásod?

Szerettem volna az elmúlt szezon után abbahagyni a kézilabdát, de a csonka év némi hiányérzetet hagyott bennem… Voltak ajánlataim, de inkább a munkámra akartam koncentrálni. Az edző, Padla József keresett meg telefonon, és vázolt fel olyan célokat, illetve feltételeket (Elnök Úrral karöltve), amikben hiszek és bízom benne, hogy a csapat segítségére tudok lenni.

Mit vársz az idei szezontól? Mi a célod egyénileg, és mit vársz el a csapattól?

Szeretnénk minél előrébb végezni a bajnokságban. Bár még csak két edzésen vagyunk túl, úgy gondolom, látva a többieket, és valamennyire ismerve ezt az osztályt ez nem lehetetlen feladat sőt…

A játékosok közül van olyan, akit már régebb óta ismersz, vagy olyan, akivel már játszottál együtt, egy csapatban?

Rózsa Veronikát és Hanusz Bogit ismertem korábbról az említett feljutó Vasas csapatnak ők is a tagjai voltak és nagyon jó barátságot ápolok velük. Nem gondoltam, hogy lesz még lehetőségem velük egy csapatban játszani, de, hogy ez így alakult annak nagyon örülök.

Mi a hobbid? Mit szeretsz csinálni a szabadidődben?

Szeretek zenét hallgatni, kutyát sétáltatni, főzni, és a barátaimmal lenni.