Női ifjúsági csapatunk is magabiztosan győzte le a Szepa KSE csapatát

Szepa KSE- Hatvani KSZSE 17:48 (7:25)

Női ifjúsági csapatunk 2020. február 29-én (szombaton) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. A női felnőtt csapathoz hasonlóan a tabella utolsó helyén álló Szepa KSE csapatával mérkőztek meg, akikkel szemben nagy gólarányú győzelmet szereztek az ifistáink.

Tekintettel arra, hogy a csapat edzőjének, Répási Norbertnek szintén ugyanazon a napon volt bajnoki mérkőzése, így a lányokat Király Ramóna kísérte el, akinek a beszámolóját olvashatjátok:

„A tabella utolsó helyén álló Szepa KSE vendége volt női ifjúsági csapatunk a hétvégén, és magabiztos győzelmet arattak a lányok az ellenfelükön. A mérkőzésen mindenki kapott játéklehetőséget, és éltek is vele, azok is jól szálltak be a meccsbe, akik eddig esetleg kevesebb lehetőséget kaptak. A védekezésben több hiba is volt, a kapott gólok száma, ezért viszonylag sok lett a mérkőzés végére. Gyakorlásnak mindenképp jó volt ez a mérkőzés, és remélhetőleg ad egy kis önbizalmat a lányoknak, és a hátralevő meccseken is hasonló, bátor játékot láthatunk tőlük”