Női ifjúsági csapatunk utolsó mérkőzését játszotta a hétvégén

Hatvani KSZSE – Mogyoródi KSK 30:38 (17:20)

Női ifjúsági csapatunk 2019. május 18-án (szombaton) játszotta a bajnokság utolsó mérkőzését, a Mogyoródi KSK csapatával, akikkel szemben sajnos lányaink alulmaradtak.

A mérkőzésről a csapat edzője, Répási Norbert számolt be:

Répási Norbert
edző

Iskolai elfoglaltságok nehezítették a hétvégi mérkőzésünket, mert emiatt többen nem tartottak velünk. Közbeszóltak betegségek, sérülések, melyek tovább csökkentették az utazókeret létszámát.
Így egyáltalán nem volt könnyű dolgunk, hiszen a megfelelő létszám kiállítása is majdnem gondot okozott.
Az első félidőben nem mentek rosszul a dolgok és működött is a gépezet bár, már akkor lehetett érezni a hiányzók által hagyott űrt. Mégis azt lehet mondani, hogy jól játszottak a fiatalok. A második félidőben megtörtént, amitől tartottam, a lányok elkezdtek fáradni, ez pedig ellenfelünk javára döntötte el a mérkőzést.
A végére kialakult különbség nem a mérkőzés képét mutatta és nem is a két csapat közötti különbséget, hanem egy olyan pár percet tükrözött, aminek nem lett volna szabad megtörténnie. Ennek ellenére minden játékos dicséretet érdemel, mert szívüket-lelküket beleadták és végig küzdötték az egész mérkőzést. Sportolóhoz méltóan jöttek le a pályáról!