Oda-vissza edzőmérkőzés a Kecskemét csapatával

Női felnőtt csapatunk megkezdte a bajnokságra való felkészülést, melyhez hozzátartoznak az edzőmérkőzések is. A Kecskemét csapatával idegenben, és hazai pályán is játszottak már a lányok.

Sajnos, a hazai mérkőzésen négy lányunk nem tudott játszani sérülés miatt, de reméljük, hogy a következő megmérettetésen, már nem csak a pálya széléről tudják erősíteni a csapatot.

A mérkőzésről a csapat edzője, Padla József számolt be:

„Jól halad a felkészülés, hiszen a harmadik héten már tervezett edzőmérkőzésen vettünk részt! A múlt évi csapatot megerősítve, bátorkodtam másodosztályú csapatokat is a felkészülési programba tenni, hogy magasabb hőfokú, intenzitású és fizikumú csapatok ellen készüljünk, és tanuljunk a mérkőzés tapasztalataiból! Úgy gondolom, hogy hasznos mérkőzést játszottunk. Védekezésben és támadásban is látjuk egyaránt, hogy mi az, ami az elejétől jól működik, és vannak, amiket pedig még gyakorolni kell! Sok volt a pihenő, illetve a vírus miatti leállás, így a technikai hibák és elhibázott helyzetek magasabb számban szerepeltek. Nagyon hálás vagyok a kecskeméti csapatnak, hogy edzőpartnernek választottak minket. Sok sikert, és sérülésmentes bajnokságot kívánunk nekik!”