Győzött a Fekete Sereg! – OK-TAT-60 Hatvani KSZSE – Heves SE – 32-29 (17-17) – 2016. 11. 27.

Győzött a Fekete Sereg!

A tiszta feketében játszó hazai csapat nagyon fontos győzelmet aratott a hétvégén. Évek óta komoly presztízs csata folyik a két csapat között, váltakozó sikerrel. Az elmúlt időszakban a hevesiek győztek többször, legutóbb tavasszal hazai pályán győzték le csapatunkat.

Az első perctől kezdve látható és érezhető volt, hogy mindkét csapat csak a győzelmet tartja elfogadhatónak. A két csapat jól ismeri egymást, ennek megfelelően igyekeztek különböző támadási és védekezési taktikát alkalmazni egymás ellen. Addig, amíg az elmúlt mérkőzésen Kedves László, a csapat edzője a szélsők hatékonyságát hiányolta, most jó volt látni, hogy a már szinte megszokott kitűnő kapusteljesítmények mellett a mindig eredményes Blazsek Milánon túl a szélsők is igen hatékonyak voltak a döntő pillanatban.
Szinte percről percre változott a játék képe, esetenként arra sem volt lehetőség, hogy a védekezés specialisták helyet cseréljenek a támadókkal, mert ha adódott rá alkalom, kontrából bátrak és hatékonyak voltak. Végig szoros volt a mérkőzés és bár volt olyan, hogy a Heves már 3 góllal vezetett, végül csapatunknak az utolsó öt percben sikerült megfordítani a mérkőzést és a végén három góllal nyerni.

Ezzel a győzelmével csapatunk ismét a 6. helyet foglalja el a tabellán. Két fontos mérkőzés vár még a csapatra ebben a szezonban, jövő vasárnap a TFSE otthonában lépünk pályára és december 11-én 14 órától fogadjuk a gödöllői KC csapatát a Kodályban.

A mérkőzés teljes egészében itt tekinthető meg: