OK-TAT-60 – Hatvani KSZSE – XVI. kerületi KMSE 40-27 (19-11)

OK-TAT-60 – Hatvani KSZSE – XVI. kerületi KMSE 40-27 (19-11)

2016. 10. 16-án, vasárnap 14 órakor került sor az OK-TAT-60 – Hatvani KSZSE és a XVI. kerületi KMSE férfi NB II-es bajnoki mérkőzésre a Kodály Zoltán Általános Iskola tornatermében. A kitűnő erőkből álló ellenfelünkkel szemben a sokak által kétesélyesnek jósolt mérkőzésen csapatunk végig magabiztosan, a mérkőzést kézben tartva és irányítva játszott. Kiemelkedő hazai kapusteljesítmények mellett magabiztos, helyenként könnyed támadásainkkal szemben a vendégek védelme tehetetlen volt. Csapatunk az első félidő végére 19-11-es arányú vezetést szerzett. Az előnyét a második félidő végére még növelni is tudta, mert a végeredmény 40-27 lett. A mérkőzés helyenként kemény, szikrázó, de végig a sportszerű keretek között zajlott. Csapatunk a gyengébbre sikerült bajnoki rajt ellenére, a most zsinórban elért három győzelmével az 12 csapatos bajnokság 4. helyét foglalja el. Legeredményesebb góllövőnk Blazsek Milán, a bajnokság góllövő listáján az igen előkelő 7. helyet foglalja el alig néhány góllal lemaradva az előtte állóktól.

Legközelebbi hazai mérkőzésünket 2016. november 13-án játszunk a Salgótarjáni Strandépítők csapat ellen 14 órakor a Kodály Zoltán Általános Iskola tornatermében.

A férfi mérkőzést követően a juniorok 18-40 arányban maradtak alul a vendégek hasonló korú csapatával szemben.

A csapat nagyarányú győzelmét Antalóczy Péternek, az egyesület elnökének ajánlotta fel, aki a mérkőzésen nem tudott jelen lenni. Ő jelenleg nagyapai teendőit gyakorolta a napokban megszületett, Rebeka nevű, első unokája mellett.