OKTAT60 Hatvani KSZSE – Budakalászi SC

Felnőtt férfi csapatunk az OKTAT60 Hatvani KSZSE hétvégén játssza következő bajnoki mérkőzését a Budakalászi SC csapata ellen november 5.-én (vasárnap). A 16:00-kor kezdődő találkozó létfontosságú lesz fiaink számára, hiszen sorozatban harmadik vereségünket szenvedtük el az előző forduló során. Ennek a rossz sorozatnak most vethet véget együttesünk.

A Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Iskolában megrendezendő találkozón nem más lesz az ellenfelünk, mint a bajnokság jelenlegi negyedik helyezettje, akik ugyan annyi ponttal állnak, mint a második helyezett Rév csapata. Így fiaink, akik csupán 2 ponttal vannak lemaradva riválisunkkal szemben, komoly esély előtt állnak, hogy akár egy esetleges győzelem esetén, a dobogós helyezés megközelíthetővé válhat.

Ellenfelünk jó formában érkezik hozzánk, hiszen az idei szezon során már legyőzték a jelenlegi első helyezett, illetve a bajnoki címért előzőleg már „bejelentkezett” Pilisvörösvári KSK csapatát, méghozzá idegenbeli környezetben. Az előző forduló során, viszont kikaptak a Csömöri SSZN Kft. csapatától, akiket mi a nyitóforduló során magabiztosan győztünk le. Így fiaink számára a két hetes pihenő, illetve a hazai pálya által adott előnyök, talán segítenek a végző győzelem megszerzésében.

Kedves László a csapatunk vezetőedzője előzőleg a találkozóról elmondta:

„Mivel, hogy két hét volt a felkészülésre, így az első hétben szerettük volna, ha egy kis fizikai megterhelést kapnának a srácok, valamint a hátralévő egy hétben pedig, szerettük volna kijavítani azokat a hibákat, amiket eddig elkövettünk védekezéseink, illetve támadásaink során. A Budakalász egy nagyon rutinos csapat, és nem szabad elfeledni, hogy az irányítójuk Tatai Olivér egy szenzációs játékos, emellett a csapat tagja az a Bajusz Sándor, aki közel 200 szoros Magyar válogatott, valamint szintén az együttes tagját képezi az a Szalafai Gábor, aki szintén a Magyar Kézilabda Válogatott meghatározó tagja volt, éveken keresztül. Úgy hiszen, ezeket szem előtt tartva, mindenképp egy nagyon rutinos és nagyon tapasztalt csapattal találkozunk vasárnap. Kemény mérkőzés vár ránk!”

Szeretnénk megkérni, a hatvani közönséget, és szurkolóinkat, hogy látogassanak ki a hétvégén megrendezendő találkozóra, hiszen csapatunknak szüksége van a kitűnő hazai bíztatásra és a hatvani közönségre a győzelem megszerzése érdekében.

Gyertek és szurkoljatok a hatvani csapatnak!
Hajrá Hatvan!