OKTAT60 Hatvani KSZSE- RÉV TSC: Kimondva, kimondatlanul…….

Az elmúlt 2 évben, férfi csapatunk az NB II Észak csoportjában az 5. helyezést szerezte meg. Addig, amíg tavaly előtt fantasztikus eredménynek éreztük ezt, tavaly viszont már csalódást keltett bennünk, hiszen az utolsó fordulóig komoly esélyünk volt arra is, hogy a dobogón végezzünk.

A bajnokság megkezdése előtt, az Elnökségünk kimondott elvárása a csapatunkkal szemben az volt, hogy dobogós helyezést érjünk el. Az őszi idényt, két győzelemmel kezdtük, majd egy erős hullámvölgybe kerültünk, és három vereséget szenvedtünk. A két hete, hazai pályán 15 góllal legyőzött TFSE-től kaptunk ki ősszel, 2 góllal, és egy góllal szenvedtünk vereséget a Solymári SC csapatától, akiket most idegenben, négy góllal vertünk meg. A harmadik vereségünket a mostani vendégünktől szenvedtük el, úgy, hogy a szünetben még csak egy góllal vezettek, de a végén öt gólra nőtt a különbség. Azóta viszont a csapatunk zsinórban tíz győzelmet aratott és stabilan a második helyen áll a tabellán úgy, hogy két ponttal előzzük meg a harmadik, illetve a negyedik helyezettet.

Miután a RÉV TSC is vereséget szenvedett két hete a Pilisvörösvári KSK csapatától, így ezzel ők is begyűjtötték harmadik vereségüket, és ez azt is jelenti, hogy azonos pontszámmal, de jobb gólkülönbséggel előznek meg minket. Ez viszont azt jelenti, hogy győzelmünk esetén nem kell figyelnünk az egymás elleni eredményt, mert akkor pontokkal előznénk meg őket.

A feladat nem tűnik egyszerűnek, hiszen az ellenfelünk rendelkezik talán a csoport egyik legerősebb játékos állományával, amit a téli átigazolási időszakban tovább erősítettek.  Ahogyan azonban az ismert együttes, Kowalsky meg a Vega x Lotfi Begi dalának a címe szól: Lehetetlen nincs!

https://www.youtube.com/watch?v=1TZcFUPSbb0

Írjuk ezt azért is, mert az elmúlt fordulókban önmagában az is hihetetlen nehézséget okozott, hogy az esetenként tartós betegségektől, és sérülésektől súlytott csapatunk ki tudjon állni az adott fordulóra. Többek felkészülését hetek óta hátráltatja, vagy lehetetlenné is tesznek olyan sérülések, amelyek miatt még edzeni sem tudnak, és bizony többen is úgy vállalták a játékot, hogy egész héten lázas betegek voltak, de mégis jöttek, és ha kellett, akkor is helyt is álltak. Itt Vad Zsigától kezdve felsorolhatnánk az egész csapatot…..

Ezen a héten bízunk abban, hogy sérültjeink jelentős részére, már az edzéseken is tudunk számítani, sőt a tartósan sérült Ádám is pályára tud lépni, bár Hugó még az edzéseken sem vehet részt.

Kedves Kézilabda szurkolók!

Mindig nagy segítséget jelent, ha ott vagytok, és buzdítjátok a csapatot. Most, ha lehet még nagyobb szükség van erre, tehát gyertek vasárnap minél nagyobb létszámban, számítunk rátok!
Természetesen ne hagyjátok otthon „a zajkeltő eszközeiteket”, mint például: kürtöt, dobot, trombitát, stb.

Hajrá Hatvan!
Hajrá Hatvani KSZSE!