OKTAT60 Hatvani KSZSE tizedik győzelme

Solymári SC : OKTAT60 Hatvani KSZSE 25:29 (11:14)

Helyszín: Solymár, PEMÜ Sportcsarnok
Játékvezetők:
Obermayer Balázs, Vindis Ferenc

Nézőszám: 150 fő
Hatvani KSZSE: Mészáros – Répási 9(3), Varjú 2, Blazsek 2, Borbély 4(1), Major 4, Horváth 2(1)
Cserék: Kovács, Szarvas András (kapusok), Rutka 2, Ledacs-Kis 2, Szarvas Ádám,Tihaméri, Hegedűs 1, Vad, Tatár 1
Kiállítások: 18 ill. 20 perc
Hétméteresek: 2/1 ill. 6/5

Felnőtt férfi csapatunk az OKTAT60 Hatvani KSZSE, megszerezte következő, immár tizedik győzelmét sorozatban. A hétvége során fiaink a Solymári SC együtteséhez látogattak el, ahol a visszavágástól fűtve, és a sérülésektől sújtva érkeztek. A mérkőzés után Borbély Zoltán beállósunkat és Kedves László vezetőedző urat kérdeztük a győzelemről.

Borbély Zoltán:

Minden volt ezen a mérkőzésen, kezdve azzal, hogy nem is tudtuk a hét közepén a kezdő felállásunkat. Milyen volt ez a találkozó belülről?
„Egy nagyon küzdelmes találkozót láthatott a közönség. Sok betegség sújtott bennünket a héten, de sikerült bebizonyítanunk, hogy a csapat igen is összetart. Sajnos, sok hibával is játszottunk, de végül a magunk előnyére tudtuk fordítani a mérkőzést.”

Nagyon sok volt, talán túl sok is a kiállítás és a sárga lap a találkozón, köztük te is kaptál egyet. Mi a véleményed erről?
„Sajnos a játékvezetők nem léptek fel kellő határozottsággal. A mérkőzés elején meg kellett volna mutatniuk, hogy igen is ők a „főnökök” itt. Ennek hiányában dúrvolt el ennyire az összecsapás.

Kedves László:

A 2 pontot megszereztük és ez a legfontosabb! Mennyire hátráltatta a felkészülést a sok beteg és a sérült?
„Abszolút hátráltatta, hiszen a három kapuson kívül, nem volt olyan hét mezőnyjátékos, akinek ne lett volna  valami baja, hiszen mandulagyulladástól kezdve, lázon át, mindent elkaptak a fiúk, és ez mellé társult ugye a sok sérült is.

Természetesen egy nagyon nehéz mérkőzésre készültem, és az is volt. A  védekezésünk nem volt elég agresszív, igaz nem is a megszokott játékosok védekeztek nálunk. Lőhettünk volna az első félidő végén olyan gólokat, ami megnyugtatja a fiúkat, de ez elmaradt, persze itt meg kell jegyezni, hogy a játékrész közepén már megdupláztuk az előnyünket, amennyit kaptunk, annak a kétszeresét dobtuk. Nem tudtunk sajnos tovább élni ezzel a pszichés és mentális előnnyel, aztán a saját ostobaságunk miatt kaptunk olyan gólokat, kiállításokat, amiket megelőzhettünk volna.

Remélem, hogy ez az elkövetkező egy hét elegendő lesz ahhoz, hogy a RÉV ellen fel tudjunk készülni úgy, hogy esélyesen tudjunk felállni a találkozóra. Ha a srácoknak sikerül a fejükben rendet tenni, amiben én is segíteni fogok nekik, akkor nem lehet gond. A győzelemnek viszont örülni kell!”

Fiainkra a szezon legfontosabb mérkőzése vár a hétvégén, amikor is vasárnap (március 18-án) hazai pályán fogadják a RÉV TSC csapatát. A két csapat fej-fej mellett küzd a bajnoki címért, így egy igazán parázshangulató mérkőzést tekinthet meg, aki a helyszínen követi végig az összecsapást. A találkozóról bővebben a hét folyamán tájékoztatunk Benneteket.