OKTAT60 Kupa csapatok – Juhász ’99 Füzesabony SC

2017. február 4-5-én kerül megrendezésre az OKTAT60 Kft. kézilabda kupa a Kodály Zoltán Általános Iskola tornatermében.
A résztvevő csapatokat folyamatosan szeretnénk bemutatni, részben változás nélkül közzétenni, amit magukról megküldtek, részben az egyesületek honlapja alapján.

A ma bemutatásra kerülő csapat a Juhász ’99 Füzesabony SC.

Pásztor Gergely, a kézilabda szakosztály vezetője a következőket mondta a csapatról és a kupáról:

“Én csak a csapat közelmúltjáról tudok nyilatkozni. Az  1990-es, 2000-es években rendszerint ingázott a megyei és az NB II-es bajnokság között, de 2003-tól stabilan NB II-es a gárda. A csapat háromszor nyert NB II-es bajnoki címet 2011 és 2014 között zsinórban, majd a 14-15-ös és a 15-16-os bajnokságban NB I/B-ben szerepelt. Idén az Észak-keleti csoportban a 2. helyen telelünk. Változás történt a keretben 3 szlovák játékos távozott, helyükre helyi játékosok kerültek vissza a csapatba, változott a csapat edzője is, az eddigi vezetőedző, Janó Pál az NB I-es Mezőkövesdhez távozott, helyét a jelenleg sérült játékosunk, utánpótlás edzőnk Tamás Tamás vette át, neki segít Hevér Tibor játékos.

A hatvani torna számunkra beleillik a felkészülésbe, itt próbálhatjuk ki az új edzői stáb és csapat kapcsolatának működését, az új taktikai elemeket. A felkészülés segíthet a célunk (1-5. hely) megszerezésében hiszen jó csapatok ellen léphetünk pályára.”