OSB csapat első tavaszi győzelme

Leány serdülő csapatunk megszerezte első győzelmét a tavaszi bajnoki idényben. Vasárnap (február 25-én) a Nagykovácsi Sólymok SE csapat otthonában sikerült győzedelmeskedniük. Ezzel a két ponttal egy hellyel előrébb lépett a csapat bajnoki táblázaton. A lányok teljesítményéről a csapat edzője, Répási Norbert számol be nektek:

„Magabiztos győzelmet sikerült aratnunk a hétvége folyamán a Nagykovácsiak ellen. Már az első félidőben próbáltuk eldönteni a mérkőzés eredményét. Ez sikerült is, hiszen magunkhoz tudtuk ragadni a kezdeményezést és közvetlenül a találkozó elejétől el tudtunk lépni az ellenfelünktől több góllal is.

Szinte minden támadásunkat góllal tudtuk befejezni, ezzel szemben rendre megtörtük az ellenfelünk próbálkozásait, és így véleményem szerint eldőlt a két pont sorsa. Külön öröm hogy már az első félidőben is nagy szerepet vállaltak azok a játékosok, akik nem olyan rég csatlakoztak hozzánk.

A második félidő már az új dolgok kipróbálásáról és a különböző összeállítások teszteléséről szólt. Ebben a játékrészben sajnos egy mezőnyjátékost kellet a kapuba állítanom, de a várakozások ellenére rendkívül jól megoldotta a feladatot.

Nagyon büszke vagyok az egész csapatra néhány kisebb periódust leszámítva, igazi csapatmunkát mutattak be a lányok. Le a kalappal előttük és remélem, hogy a továbbiakban is így folytatják. Nagyon ügyesek voltak a gyerekek!

Gratulálok nekik!”

Lányaink a hétvégén újra pályára lépnek, méghozzá hazai környezetben, ahol is március 3-án (szombaton) fogadják a bajnokság jelenlegi harmadik helyezettjét, vagyis az Aranyszarvas SE együttesét. A 14:00-kor kezdődő mérkőzésre minden szurkolót és kézilabda szerelmest várunk szertetettel, hiszen csapatunknak nagy szüksége van a hazai biztatásra!

Hajrá Lányok!